Va veni o zi de socoteală


„Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată…” (Eclesiastul 12:14)

De curând vorbeam cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei care îmi povestea marele lui necaz. Vorbea despre o anumită persoană care şi-a făcut un mod de viaţă din a apăra pe unii şi a judeca pe alţii. Prietenul meu, împreună cu mulţi alţii fusese rănit de acesta iar mai mult, cel rău prospera pe zi ce trece. Era milionar, şi totusi îi plăcea să distrugă oamenii care îi greşeau. In cele din urmă prietenul meu m-a întrebat de ce lasă Dumnezeu ca astfel de lucruri să se întâmple.

Dar Dumnezeu nu are rezervat un timp la sfârşit de săptămână, sau de lună, când cere la toţi socoteală. El are multă răbdare şi ne dă multe ocazii să ne schimbăm, să ne pocăim. Insă când răbdarea Sa ajunge la margini, nu mai este nimic altceva decât judecata. Unii vor plăti greşelile pe pământ, iar alţii doar la judecata finală: un lucru este cert – nimeni nu va scăpa! Poti conta pe faptul că Dumnezeu vede, înregistrează şi răsplăteste. El va aduce fiecare faptă la judecată şi fiecare va fi răsplătit după binele sau răul pe care-l va fi făcut. Trăieşte pentru Dumnezeu zilnic. Umblă în dragoste faţă de ceilalţi şi nu uita ceva: vine vremea când va trebui să dai socoteală!

Un comentariu la “Va veni o zi de socoteală

  1. Deja cine crede in Numele Fiului lui Dumnezeu nu este judecat adica nu va da socoteala dar cei ce urasc Lumina si iubesc faptele rele pe care le fac sunt judecati dau socoteala pentru necredinta lor care va fi aratata curind tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s