Mulţumesc Tati!


Tăticul meu din ceruri, ştiu că e prea puţin să spun mulţumesc. Niciodată nu va fi deajuns, în comparaţie cu tot ce ai făcut Tu pentru mine.

Dar vreau în această zi, să îţi mulţumesc din suflet pentru că m-ai ales să fiu copilul Tău, înainte de întemeierea lumii. Mulţumesc pentru că m-ai ocrotit până aici şi pentru că o vei face şi în continuare. Mulţumesc pentru că m-ai pus în această familie. Mulţumesc pentru părinţi, pentru frate, pentru surioara mea dulce. Mulţumesc pentru neamul meu numeros. Mulţumesc că mi-ai dat o înfăţişare fără cusur.

Mulţumesc că mi-ai păzit paşii de multe căi rele. Mulţumesc că mi-ai luminat mintea, şi Te-am cunoscut ca Tată. Mulţumesc pentru mântuire prin cruce. Mulţumesc pentru bucuria mântuirii cu care ai umplut şi umpli în fiecare zi sufletul meu. Mulţumesc pentru jertfa Fiului Tău. Mulţumesc pentru Duhul Sfânt – Mângâietorul.

Mulţumesc pentru oamenii buni şi răi care ai îngăduit să îi cunosc în viaţa mea. Mulţumesc pentru că m-ai binecuvântat să fac facultatea în care mă regăsesc şi am plăcere de la ceea ce fac. Mulţumesc pentru toate dorinţele împlinite şi neîmplinite. Mulţumesc că m-ai învăţat să zâmbesc, când lumea mă întrista. Mulţumesc pentru mângâierea Ta, în momente dificile. Mulţumesc pentru pacea Ta, care m-a ţinut aproape de Tine în furtuni. Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să visez, să lupt, să plâng, să râd, să zâmbesc, să strig şi să iubesc.

Mulţumesc  pentru viaţa în Tine, pentru fiecare clipă alături de Tine. Mulţumesc pentru prietenii mei. Pentru tinerii din grupul Biruinţa. Mulţumesc pentru oamenii mari, printre care am harul să Te slujesc. Mulţumesc pentru că până aici ai fost cu mine. Mulţumesc că m-ai învăţat să mă încred în Tine, şi pentru că nu m-ai dezamăgit niciodată. Mulţumesc pentru fiecare clipă petrecută cu mine, pentru răbdarea Ta de ami asculta rugăciunile. Mulţumesc pentru toate talentele şi capacităţile care le-ai pus în mine.

Mulţumesc pentru toate binecuvântările primite şi cele care sunt pe drum. Mulţumesc că eşti Tăticul meu.

Cu multă dragoste în Fiul Tău Cristos, Doiniţa!!!

De Doina Bejenaru Publicat în Diverse

Un comentariu la “Mulţumesc Tati!

  1. Si eu doresc sa Ii multumesc pentru Cuvintul prin care S-a facut cunoscut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s