Conferinţa anuală de misiune a Bisericii Penticostale “Filadelfia” din Chişinău.


După o săptămână de post şi rugăciune în lanţ, duminică, 31 ianuarie 2010, în Biserica Penticostală “Filadelfia” din Chişinău s-a desfăşurat conferinţa anuală de misiune.

Conferinţa anuală de misiune este o tradiţie bună a Bisericii, un serviciu dedicate rugăciunii pentru misiune, misionari şi provocare la misiune.

Serviciul de închinare a fost condus de liderul de tineret al Bisericii, Pavel Grăjdaru. Rugăciunea, muzica şi îndemnurile după o săptămână de perseverenţă în post şi rugăciune au creat o atmsferă cu totul special ă. Copleşiţi de prezenţa lui Dumnezeu, membrii Bisericii “Filadelfia” au mijlocit pentru misionarii din întreaga lume, pentru misionarii persecutaţi, pentru lucrarea de misiune din Moldova.

În această zi, slujitorii au făcut totalurile anului 2009 şi au prezentat Bisericii rezultatele şi binecuvântările în câmpul de misiune. Biserica “Filadelfia” are 200 de membri activi şi susţine şase misionari în afara hotarelor Republicii Moldova. În ţară zilnic au lucrarea cu oamenii fără adăpost, două puncte de misiune, în proces de plantare a Bisericilor şi altele.

În program au participat, corul şi grupul de laudă şi închinare a Bisericii. Invitaţi speciali au fost familia Petru şi Viorica Bragaru, membri ai Bisericii “Isus Salvatorul”. Conferinţa anuală de misiune s-a încheiat cu o masă de dragoste pregătită de soţiile pastorilor şi slujitorilor Bisericii “Filadelfia”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s