La mulţi dragă Lenuţa


Elena ChiticDragă Lenuţa Chitic,

În această zi specială pentru tine şi familia ta, vrem să mulţumim Domnului pentru că te-a ocrotit până aici şi ţie să îţi dorim mulţi ani binecuvântaţi de El în continuare. Ne bucurăm că ai făcut un pas înainte spre maturitate şi înţeleciune. Nu ne bucurăm că ai mai îmbătrânit încă cu un an, ci că ai ajuns până la această vârstă frumoasă.

Grupul „Biruinţa” îţi doreşte multă bucurie pe faţă. Chiar şi atunci când e greu să zâmbeşti, să nu uiţi că puterea Lui e aducătoare de viaţă, de aceea îţi dorim să ai puterea de a zâmbi. Când lumea nu e aşa cum îţi place ţie, şi lucrurile merg pe dos, îţi dorim să ai o răbdare plină de înţelepciune, care să reflecte dragostea lui Isus pentru lumea imperfectă din jurul tău. Când mâinile epuizate au căzut în jos fără vlagă, îţi dorim să ai lângă tine Aaroni, prieteni adevăraţi, care să ţi le ridice în sus. Când viaţa va fi o ceaţă sumbră, lipsită de culoare, îţi dorim ca ochii tăi să vadă lumina colorată de dragostea Domnului Isus în Cuvântul Vieţii lăsat de El.

Tu eşti o dulce floare printre noi, te iubim mult, chiar şi atunci când te întristăm prin nepuctualitatea noastră. Eşti o mare pentru grupul şi lucrarea în care este implicată echipa noastră.

Nu uita: „Dar cei ce se încred în Domnul, îşi înoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă şi nu ostenesc”. Isaia 40:31

La mulţi ani dragă Lenuţa!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s