Săptămâna dedicată Unităţii Creştine, în Letonia


În Letonia s-a dat startul tradiţionalei „Săptămâna unităţii creştine”, în cadrul căreie în Riga mai multe servicii ecumenice, precum şi o serie de activităţi în comunităţile religioase şi parohii. În acest an „Săptămâna Unităţii Creştine” se va desfăşura în perioada 18-25 ianuarie.

Conform Centrului de Informare al Bisericii Romano-Catolice din Letonia, 23 ianuarie în cadrul acestei Săptămâni va avea loc o discuţie în care întrebări cu privire la unitatea creştinilor, vor fi analizate între reprezentanţii Bisericilor catolice, luterane, evanghelice şi ministru baptist, care reprezintă comunitatea de la Riga Luther Parohia Sf. Tereza, precum şi Agenskalna congregaţie Baptistă. Subiectul de discuţie va include, de asemenea, şi diferenţele confesionale.

După discuţii va avea loc un serviciu divin în Biserica Tornyakalnskoy. După cum este cunoscut în Letonia Săptămâna Unităţii Creştinilor, este un eveniment anual, în solidaritate şi cu alte ţări.

În urma discuţiilor a avut loc de serviciu ecumenice cult in biserica Tornyakalnskoy. După cum este cunoscut în Letonia Săptămâna Unităţii Creştinilor, a avut loc anual, în solidaritate cu alte ţări.

Traducere de pe Protestant.ru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s