La mulţi ani dragi copii!!!


Indureraţi de starea copiilor cu dificiente mintale din or. Hînceşti, Compania de colectare a datoriilor OPD „INCASO” şi compania Auction House (magazinul bunurilor sechestrate) au decis sa se implice in susţinerea şi dezvoltarea condiţiilor de trai ale acestora.

Casa internat din or. Hînceşti este o instituţie socială care oferă plasament temporar, dar uneori şi pe viaţă, copiilor cu dificienţe mintale din toată ţara.

La 28 decembrie 2009 Casa internat a fost vizitată de dl Veaceslav Mîrza, Director general al companiei, care a donat instituţiei mobilier pentru amenajarea punctului medical în valoare de 10.000 lei. Cazul identificat este unul deosebit de sensibil, deoarece ajutorul a sosit intr-un moment de necesitate majoră, în opinia directorului Casei internat.

În cadrul internatului sânt educate şi sprijinite 342 de fete, care au nevoie atât de întreţinere, cât şi de reintegrare in familia biologică.

Compania de colectare a datoriilor „INCASO” a propus conducerii internatului căutarea în comun a soluţiilor de sprijin pe termen lung a acestor copii defavorizaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s