Călin Vieru la Academia Succesului.


Marți, 15 decembrie, Organizația de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova vă invită la o nouă sesiune aAS Călin VieruAcademiei Succesului, avându-l ca invitat pe Călin Vieru, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Întâlnirea va începe la ora 18.00, la Club ”Studio”(str. București 68).

Prin Academia Succesului ne propunem să facilităm interacțiunea dintre tinerii care doresc să-și transforme visele în realitate și oamenii de succes care au reușit aceasta.

Contacte:

Email: tineret@pldm.md

Yahoo messenger ID: tineretpldm

Vrei să devii o personalitate? Vrei să fii un om puternic? Vrei să faci ceva pentru ţară? Vrei să rămâi în istorie? Vrei să ştii cine sunt aleşii poporului şi cum au ajuns aici? Vrei să cunoşti ce se află în spatele criticilor sau laudelor de la ştiri? Vrei să cunoşti cum sunt adevăraţii deputaţi? Vrei să ştii cum gândesc şi cum au obţinut acest succes? Vrei să afli cum arată o agendă de deputat? Vrei să ştii secretul succesului lor? Atunci te invităm să fii alături de noi la Academia Succesului. Află adevărul de la prima sursă. Marţea aceasta ne întâlnim cu fiul marelui maestru al peniţei Grigore Vieru, Călin Vieru. Nu rata şansa de ai asculta experienţa şi de ai pune o întrebare. Această zi va intra în istorie, fii şi tu parte din ea.

Un comentariu la “Călin Vieru la Academia Succesului.

  1. Ok, e frumos descris, dar nu m-ati convins sa vin si eu. Vreau sa pot face totul despre ce ati srcis mai sus dar ce pot din acestea sa invat de la domnul Calin Vieru? Va rog, am nevoie de ceva informatie suplimentara despre activitatea acestei persoane si daca a atins ceva din cele mentionate. Nu pot sa neg faptul ca este fiul marelui poet al nostru , Grigore Vieru, caruia ma inchin pina la pamint. Deci, convingeti-ma ca Calin Vieru merita a fi ascultat…. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s