Seminarul de iarnă pentru lideri 2009


Astăzi s-a încheiat tradiţionalul seminar de iarnă pentru lideri organizat de Asociaţia Obştească „El-Şadai”. La evenimentul găzduit de Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău, au participat peste 70 de lideri din toată ţara.

Timp de cinci zile lucrătorii cu copii, profesori de şcoală duminicală şi conducătorii Asociaţiei au studiat cursul„Trăieşte o viaţă de adevărată închinare”. Şi majoritatea din ei au decis la îndemnul Cuvântului lui Dumnezeu să se aducă trupurile şi vieţile lor ca o jertfă vie şi plăcută înaintea lui Dumnezeu. În acest an copii în taberele de zi vor studia despre „Naşterea Domnului Isus”. Împreună cu Sănduţa copiii vor călători în ţara păpuşilor, în căutarea celui mai bun prinţ din lume. În această aventură fantastică Sănduţa şi copii călătoreşte împreună cu păpuşa şi iepurele, iar în drumul lor se întâlnesc cu Geruţa, care le dă o carte ce îi va conduce către cel mai bun prinţ din lume. După un drum lung şi anevoios unde sau întâlnit cu păstoraşii, magii, stelele, lupul şi alţi eroi impresionanţi ajung la ieslea pruncului Isus. Pruncul ce s-a născut pentru a salva omenirea, cel mai bun prinţ din lume.

Taberele de iarnă se încep pe 24 decembrie şi se vor încheia în data de 10 ianuarie 2010. În diferite regiuni ale Moldovei se planifică desfăşurarea a peste 50 de tabere pentru copii, la care sunt aşteptaţi peste 3000 de copii. Programul special pregătit pentru taberele de iarnă de echipa de creaţie a Asociaţiei are drept scop ajutorarea copiilor să se întâlnească la acest crăciun cu cel mai bun prinţ din lume, Domnul Isus. La program echipa a lucrat mai mult de trei luni. Iar cântările şi programul este în totalitate nou compus de liderii echipei El-Şadai.

La seminar au participat lideri din Judeţele Chişinău, Orhei, Ştefan Vodă, Cahul, Ialoveni, Cimişlia, Cantemir, Hânceşti, Sângerei şi multe alte localităţi. În urma seminarului în aceste localităţi şi multe altele se vor organiza tabere de zi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s