Se închide uşa harului în Rusia???


Împreună cu grupul de misiune „Biruinţa” ce face parte din Biserica „Isus Salvatorul”, am planificat pentru anul viitor să mergem pentru o lună în Rusia în misiune. O ştire publicată de VoxVocis şi preluată de RadioFiladelfia.ro m-a pus în gardă.

Titlul acestor două postări „Activitatea de misionariat ar putea fi restrânsă de Rusia” mi-a provocat mai multe întrebări. Se închide uşa harului în Rusia? Ne mai cheamă Domnul acolo sau ne trimite în altă parte? Cum rămâne cu harta Rusiei încă neacoperita de lumina adevărului?

În articolele la care am făcut referinţă mai sus se spune că legislativul rus, a făcut publică o lege, care este încă în discuţie, la aprobarea căreia ar fi interzisă activitatea de misionar, vestirea evangheliei în spitale, orfelinate, case de bătrâni etc. Cel mai trist aspect în această noutate, este că activităţile creştinilor baptişti ar putea fi restricţionate şi condamnate prin lege, iar această idee este salutată de Biserica Ortodoxă.

În ultimii ani, creştinii protestanţi au avut o deschidere mare în Rusia. Misionari din Moldova au acoperit multe din regiunile cufundate în beţie şi întuneric a acestei ţări. Multe conferinţe de provocare la misiune au aprins dorinţa în inima mea de a ajunge printre acest popor, care mulţi ani l-am urât pentru influenţa care o au în Moldova.

Dragostea cu care misionarii povesteau despre nevoile poporului rus şi minunile care le face Domnul acolo, mi-a schimbat atitudinea faţă de ei. Acum ce facem Doamne. Merge Biruinţa la anul în Rusia sau rămâne acasă să fie balsam pentru rănile din Moldova şi România??? Bună întrebare, mai revin cu o ştire la subiect  şi detalii despre poziţia creştinilor din Rusia.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s