La mulţi ani dragilor


Luna aceasta gr. „Biruinţa” are patru sărbătoriţi. Cu ocazia zilei de naştere dorim să felicităm din partea grupului următorii omagiaţi:

Dragă Marcel, vrem să ştii că eşti o binecuvântare pentru grupul nostru. Îi mulţumim bunului Dumnezeu că te-a pus în mijlocul nostru. Cu ocazia unui pas înainte în viaţă, îţi dorim din suflet să fii cel mai bun exemplul de credinţă, râvnitor în lucrare, chiar şi atunci când nu ai un Aron pe lângă tine care să îţi ridice mâinile obosite.

Dragă Iulia, dorim din suflet să te avem mereu alături de noi. Să fii mereu o binecuvântarepentru lumea care te înconjoară cum eşti pentru noi, prin talentele tale deosebite. Pacea Lui să te cuprindă în braţele ei şi râul binecuvântărilor divine să îţi inunde viaţa până la adânci bătrâneţe.

Dragă Anişoara, vrem să îţi dorim bun venit în grupul nostru şi să îţi spunem că vrem să fii parte a familiei noastre. Dorim din suflet să te simţi iubită între noi şi împreună să fim o binecuvântare pentru lume. Îţi dorim din suflet să fii o soţie iubită şi iubitoare. Împlinită pentru a aduce împlinire. Binecuvântată pentru a fi binecuvântare. Mulţi ani fericiţi alături de Domnul, de Roma şi de noi, dacă se poate.

Dragă tanti Irina, cu această ocazie vrem să vă urăm mulţi ani fericiţi alături de Domnul. Vă mulţumim că sunteţi ca o mamă pentru noi, şi pentru dragostea ce ne-o purtaţi. Cea mai mare dorinţă a noastră pentru dvs. este să vă dea Domnul cât mai multă sănătate şi bucurie pentru al sluji pe El. Bucurie de la copii şi de la noi. Domnul să vă binecuvânteze fiecare pas, clipă din viaţă. Vă încredinţăm în braţul Lui, cel mai sigur loc din univers.

Şi pentru toţi vă dorim binecuvântările din Psalmul 20, care în mare parte îl ştiţi pe de rost. Şi nu uitaţi versetul grupului nostru: „Dar cei ce se încred în Domnul, îşi înoiesc puterea; ei zboară ca vulturii, aleargă şi nu obosesc, umblă şi nu ostenesc”. Isaia 40:31

P.S. poze mai târziu, scuze pentru acest neajuns. La mulţi ani dragilor.

De Doina Bejenaru Publicat în Fără categorie

2 comentarii la “La mulţi ani dragilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s