Samuel Tuţac din nou acasă, la Chişinău.


Ieri şi azi, Biserica „Isus Salvatorul” a avut bucuria de al revedea pe pastorul Bisericii surori „Betel” din Timişoara, Samuel Tuţac. Aflat într-o vizită de lucru la Radio Micul Samaritean săptămâna aceasta, nu uită să îşi onoreze cu prezenţa fraţii iubiţi din Chişinău şi Bălţi.

Ieri, la tradiţionala seară de tineret, a transmis un mesaj de încurajare din exemplul lui David cu tema: „Cum să fii victorios în lupta cu uriaşii”. Împreună cu însoţitorii lui, Cristi şi Adina ne-au slujit prin cântare şi mesaj din partea lui Dumnezeu. Pentru al asculta au fost tineri din mai multe biserici şi mulţi au mulţumit pentru mesajul de încurajare.

Samuel Tuţac a venit pentru prima dată în Moldova în anul 1993, de atunci s-a îndrăgostit şi cel puţin o dată pe an vizitează Chişinăul, Bălţi şi alte localităţi. La „Isus Salvatorul” consideră că este vestit pentru predicile lungi. Cei de la Chişinău, cred că au fost cuceriţi de dragostea lui deosebită pentru biserică şi pentru Moldova. Aici este aşteptat cu multă dragoste şi căldură.

Vineri seara împreună cu tinerii din Biserica „Betel” vor merge în Biserica „Emanuel” din Bălţi. Sâmbătă va participa la o conferinţă de tineret şi duminică dimineaţa la serviciul divin. Cu ajutorul Domnului, duminică seara va fi din nou la „Isus Salvatorul” din Chişinău.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

3 comentarii la “Samuel Tuţac din nou acasă, la Chişinău.

  1. da, draga Doina.. am fost si noi ieri cu familia noastra la Emanuel la Balti, si am primit o deosebita placere, si mari binecuvintari!
    fii binecuvintata draga Doianiţă! Dumnezeu sa -ti umple inima si sufletul cu fericire 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s