Fii mulţumitor pentru locul tău de muncă


„Mulţămiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile” (1 Tesaloniceni 5:18)

Este simplu să te plângi de starea ta prezentă, fie că eşti casier în tura de noapte într-un super-market sau director într-o firmă, fără să apreciezi modul în care ai ajuns acolo. Unde am fi noi dacă mamele nu ar fi spălat rufe pentru ca fiii lor să poată lua lecţii de pian sau dacă tatii nu şi-ar fi luat încă o slujba pentru ca copiii lor să poata merge la şcoala? Inainte să mergi mai departe, opreşte-te şi mulţumeşte pentru contribuţia pe care alţii şi-au adus-o în viaţa ta.

Poate spui: „Dar lucrurile nu merg prea bine pentru mine în prezent”. Poate, dar când Iosif a fost vândut ca sclav de fraţii lui, el nici nu a putut concepe că Dumnezeu va transforma intenţiile rele şi-l va face un conducător care va salva poporul. In Biblie găsim nenumărate exemple în care necazul duce la promovare, iar pierderea duce la câştig. Există un plan care se descoperă în viaţa ta. Fii înţelept, şi ia învăţămintele cu tine în viitorul pe care Dumnezeu l-a gândit pentru viaţa ta. Când vine încercarea, simte-te mângâiat prin faptul că ştii că Dumnezeu se află în control. Poate diavolul întreţine focul în care te afli, dar fii sigur că Dumnezeu stă cu mâna pe termostat.

Relatarea despre Iov ne învaţă că diavolului i s-a dat permisiunea de a ne ataca. Deci dacă Dumnezeu îngăduie atacul, El are cu siguranţă în plan o victorie. El nu ne-ar lasa în mijlocul unei lupte pe care nu o putem câştiga! Dumnezeu caută oameni pe care îi poate trimite în medii dificile, pentru că El să fie glorificat. El face ca toate lucrurile „să lucreze împreună spre bine..” (Romani 8:28), aşa că nu te lăsa intimidat. Deschide-ţi ochii să vezi ce are de gând Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s