Astăzi ascultă mărturia lui Tony Anthony, doar la Radiofiladelfia.ro


Tony Anthony în România

Tony Anthony în România

Născut într-o familie cu părinţi din naţiuni diferite şi educat de bunicul în China, Tony Anthony a devenit un om violent şi periculos pentru cei mai slabi ca el. Mama lui este originară din China, iar tatăl Italian. Sau căsătorit împotriva în Anglia, împotriva interdicţiilor părinţilor din China. La cinci ani, micuţul Tony a plecat în şcoala bunicului. Şcoală care a făcut din el un om violent, care ura familia lui, părinţii, bunicii, şi tot ce nu îi plăcea în jur.

Acum după ce a devenit un om nou, Tony Anthony este fondator şi evanghelist al Organizaţiei „Avanti Ministries”, este triplu campion mondial la Kung Fu şi un exepmlu extrem de grăitor al harului lui Dumnezeu. Este autorul cărţii “Imblânzirea tigrului”, pentru care a primit titlul de „Cartea anului 2005” din partea CBC (Christian Booksellers’ Convention).

Tony Anthony – un geniu al artelor marţiale îşi povesteşte trecutul înfiorător – de o cruzime rar întâlnită. Descoperirea lui Dumnezeu îl transformă radical făcând din puşcaria unde L-a întâlnit, un loc în care trăia libertatea unui om transformat, descătuşat de spiritul chinuitor moştenit de la străbunii săi, spirit care a fost transmis din generaţie în generaţie timp de 500 de ani. Comentariile sunt de prisos datorită expunerii făcute de el într-un mod original.

Tony Anthony a avut harul de a-L întâlni pe Dumnezeu şi de a răspunde afirmativ Dragostei Sale. Viaţa sa a fost complet transformată, dintr-o persoană deosebit de periculoasă, o maşină de frânt oase, a devenit un om fericit şi liber. Reînnoit a devenit un izvor de binecuvantare pentru cei care îl cunosc sau aud mărturia sa.

Radio Filadelfia te invită miercuri seara de la ora 21:00 să-i asculţi extraordinara mărturie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s