Susţineţi misionarii în rugăciune


Mesaj primit de la oficiul central „Djois Meyer”. În Afganistan islamiştii se pregătesc să condamne 22 de familii de misionari creştini. Vă rugăm să vă rugaţi pentru cei care sunt prigoniţi şi transmiteţi acest mesaj mai departe, pentru ca mai mulţi fraţi şi surori să susţină în rugăciune pe cei ce suferă pentru Cristos.

Сообщение из главного офиса служения Джойс Мейер! В Афганистане исламистысобираются казнить 22 христианские миссионерские семьи. Пожалуйста распространите это сообщение настолько быстро насколько возможно, чтобы большее количество христиан вознесли свои молитвы к Богу.

4 comentarii la “Susţineţi misionarii în rugăciune

  1. sincer, nu stiu ce sa zic. Islamistii trebuie respectati. Au religia lor, au coranul. Acei crestini nu trebuia sa merga sa rupa religia lor si sa aduca alta credinta.

  2. Domnul Isus ne-a lăsat la înălţare o poruncă. „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, învăţându-i şi botezându-i în NUmele Meu”. Mai este şi o profeţie care spune că EL nu va veni până când toţi oamenii de pe pământ nu vor auzi mesajul Evangheliei Lui. Fiecare creştin, ortodox, penticostal, catolic, baptist sau orice alta confesiune nu ar fi, are această responsabilitate de a mărturisi desre Cristos la toţi. Tu în calitate de creştin ortodox, îndeplineşti această poruncă???

  3. Explică te rog, cum l-am împărţit pe Isus. Din câte văd sunt mai grea de cap ca tine. Şi cine a zis că tre sa fii baptist sau adventist??? În cer nu vor fi din astia. Tu citesti ce iti scriu eu???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s