Ştiri de la Tata, la Isus Salvatorul


Duminică seara la Biserica „Isus Salvatorul” Gicu Stoica, din Hunedoara a adus un buletin de ştiri din partea Domnului. A durat exact jumătate de oră, ca la televiziunea Română. Şi a cuprins următoare noutăţi inspirate de la 2 Corinteni 1:3-4.

3 Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri,
4 care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!

1. Dummezeu este Părintele îndurărilor.

2. Dumnezeul oricărei mângâieri.

3. Dumnezeu ne mângâie ca şi noi să mângâiem pe alţii.

Acestea au fost cele mai importante titluri ale buletinului din partea Domnului pentru Biserică. Gicu Stoica a suferit un accident de lucru, acum câţiva ani. Acest eveniment tragic, i-a fost prevestit printr-un vis. După vindecare Dumnezeu i-a dat o nouă chemare. Experienţa trăită a făcut din El un slujitor care colindă România şi lumea, în lung şi în lat, pentru a vesti oamenilor cine este Dumnezeul nostru. Puteţia asculta mărturia lui Joi la Micul Samaritean, la ora 16:00. Va avea trei părţi aşa că vă invit să cunoaşteţi minunile lui Dumnezeu de vindecare şi binecuvântare în viaţa acestui om. Ştiristul Domnului Isus.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s