„Media de credinţă” la Bucureşti


Conferinţa pentru tineret “Media de credinţă” organizată sâmbătă, în premieră la Bucureşti, a întrunit aproximativ 200 de tineri din capitala României şi judeţele din împrejurimi. Evenimentul organizat la iniţiativa liderului Organizaţiei “Arta pentru viaţă” Cătălin Dupu, s-a desfăşurat în incinta Bisericii “Lumina” din cartierul Colentina, Bucureşti.

Scopul conferinţei a fost descoperirea noilor talente, şi astfel să fie încurajaţi să se dezvolte. Condiţia concursului întrunea următoarele cerinţe: “Ai fotografii cu teme creştine realizate de tine? Ai un scurt-metraj care să prezinte valorile moral-creştine? De 3-5 minute? Da? Trebuie să le vedem şi noi. Cu premii. Dacă nu, vino şi hai să vedem împreună ce au reuşit alţii”.

Programul de laudă şi închinare a fos condus de grupul din Biserica locală, grupul “Actual”, “Luminătorii”, “Hope Band” şi alţii. Iar partenerii media au fost: CredoTV, RadioFiladelfia.ro, RVESB.ro şi alţii.

Directorul RadioFiladelfia, Mihai Dragoman salută iniţiativa şi…:“Personal cred că este binevenită o astfel de iniţiativă în mediu evanghelic, şi sper că acest lucru să nu se oprească aici. Sunt mulţi tineri care din păcate nu au unde se exprima, sunt tineri talentaţi care au ceva de arătat şi această conferinţă a fost locul perfect. Oricine a avut şansa de a trimite o fotografie sau un filmuleţ de scurt metraj către organizatori, pentru a intra în concurs”.

Au cântat, au privit, au discutat, au făcut noi prieteni creştini, iar unii au câştigat şi premii. Concurenţii au fost în mare parte din România, Republica Moldova şi cineva momentan se afla în India. Acesta este primul pas, dar se doreşte a nu fi ultimul. E doar un început pentru tinerii talentaţi.

Câţiva din câştigătorii la conferinţa "Media de credinţă" Bucureşti

Câţiva din câştigătorii la conferinţa "Media de credinţă" Bucureşti

Dacă aţi pierdut şansa de a participa la premiera acestui eveniment o puteţi face data viitoare. Mai multe detalii urmăreşte pe Media de credinţă şi partenerii media la eveniment.

Câştigătorii au primit cărţi, dulciuri, CD-uri cu filmuleţ realizat de Cătălin Dupu, aplauze şi aprecieri. E un început bun, nu?

N.B. Mai multe poze de la conferinţă vedeţi pe RadioFiladelfia.ro

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s