Semnează împotriva legalizării prostituţiei şi drogurilor uşoare.


Petiţie împotriva legalizării prostituţiei şi a drogurilor „uşoare”

31/10/2009

destinatar: Guvernul României

In septembrie o comisie prezidenţială a recomandat legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare. Luna trecută cetăţenii ţării au reacţionat în mod democratic la aceasta propunere şi au iniţiat referenduri locale pentru consultarea cetăţenilor ţării dacă doresc legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare în oraşele, judeţele, sau ţara lor. Aceste referenduri sunt programate pentru finele lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie în diferite părţi ale ţării, printre altele la Caransebes, Barlad, Braşov şi Suceava.

Alianţa Familiilor din România apreciază aceste iniţiative, se uneşte acestor eforturi, le sprijineşte şi îndeamnă pe toţi cetăţenii să se prezinte la vot să voteze împotriva legalizarii prostituţiei şi a drogurilor uşoare în România. Chemăm publicul din Romania să îşi exprime solidaritatea cu cetăţenii din aceste şi alte oraşe şi judeţe din România şi să semneze această petiţie. Suntem o ţară creştină şi dorim un mediu moral sănătos pentru familiile şi copiii noştri. Prostituţia şi drogurile omoară. Costul social al acestor plăgi este imens şi iremediabil. România are nevoie de sănătate morală nu de degradare morală.

Spunem NU prostituţiei şi drogurilor. Spunem DA unei societăţi sobre din punct de vedere moral. Spunem NU politicienilor care sprijină legalizarea prostituţiei sau a drogurilor. Spunem DA politicienilor care promoveaza moralitatea şi valorile.

Va rugăm semnaţi petiţia şi daţi-o mai departe. Semnăturile vor fi înaintate Guvernului la sfârşitul anului.

Alianţa Familiilor din România

http://www.protejarea-familiei.com

Autor: Alianţa Familiilor din România

Semneaza petiţia

Vezi semnăturile pentru petiţia: Petiţie împotriva legalizării prostituţiei şi a drogurilor „uşoare”

P.S. Deşi sunt din Moldova, cred că trebuie să semnăm şi noi. Ne desparte doar un râu de câţiva metri. Tot mai mul oamenii de pe ambele maluri vor conştientiza că suntem fraţi. Când va veni şi pentru noi libertatea, odată cu ea şi imoralitatea.

Dumnezeu plânge pentru România şi pentru toţi oamenii. El iubeşte oamenii care sunt robiţi de aceste păcate, haideţi să îi iubim şi noi la fel de mult ca El, şi să-i ajutăm să se elibereze prin Cuvântul Lui de prostituţie şi droguri. E o nebunie să dai atâta libertate robiei, cu aceasta mărim doar viteza spre iad a neamului nostru.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

9 comentarii la “Semnează împotriva legalizării prostituţiei şi drogurilor uşoare.

 1. chestia e putin mai complicata. din cate stiu nu este nici o propunere oficiala sau semi-oficiala ca prositutia si drogurile sa fie legalizate, e doar raportul comisiei prezidentiale (din cate am inteles facut cu mult profesionalism) care ajunge intr-adevar la concluzia ca ar fi mai usor de combatut cele doua fenomene daca sunt legalizate, dar acesta esta doar un aspect, un amanunt al raportului. Acest raport a fost folosit insa in scopuri electorale de tabara anti-basescu pentru a se insinua ca acesta vrea droguri si prostitutie. e o simplificare jenanta.
  intr-o tara civilizata (or, romania nu prea e asa ceva) acest raport ar fi trebuit sa fie urmat de o dezbatere serioasa si de o campanie de informare, pentru a se vedea plusurile si minusurile unor masuri in acest sens. apoi un referendum, care oricum ar fi picat dupa parerea mea.
  ca in orice alta problema, depinde foarte mult de modul in care se aplica hotararea: da, poate fi eficienta legalizarea daca este acompaniata pe de o parte de un control foarte strict si de intensificarea campaniilor de educare a populatiei, daca nu, e jale, mai ales ca e induce ideea ca ok, am voie sa fac ce-am chef, e legal si mai e si tare „cool”.
  Oricum raportul comisiei e unul binevenit, numai sa fie tratat ca ceea ce este si nu in scopuri electorale meschine, deoarece aduce in prim-plan niste probleme foarte serioase, iar conluziile la care ajunge sunt cam tragice. din pacate ma indoiesc ca in romania zilelor noastre se poate face o dezbatere serioasa si depolitizata, si nu numai in astfel de probleme…

 2. Salut Alexia

  Imi place cum gândeşti şi mă bucur că ai lăsat acest comentariu.
  Nu am ştiut că e doar o idee, credeam că un proiect de lege care
  e pe punctul de a fi votat.
  Mass-media umflă prea multe. Televiuziunea română face o grămada
  de zarvă din nimicuri.

  Nu te super dacă o să folosesc comentariul tău într-un articol de
  opinie mâine???
  Dar oricare nu ar fi realitatea apreciez iniţiativa Asocieţiei „AFR”
  dacă tăcem şi nu atenţionăm cu privire la păcat asta s-ar putea
  întâmpla foarte uşor. Încetul cu încetul răul vine în casele noastre
  până devine ceva normal, şi cred că nu trebuie să permitem aceasta.

  NU văd nici un avantaj şi posibilităţi de prosperare din afaceri murdare
  şi păcătoase. Dumnezeu controlează totul şi oamenii dacă cred că
  această legalizare le aduce beneficii, doar se înşeală amarnic.

  O seară frumoasă ţie.

 3. poti folosi parerea mea fara nici o problema, doar sa o iei drept ceea ce este: opinia unui om mediu informat (chestiunea in cauza nu ma intereseaza in acest moment pentru ca e clar in ce directie bate vantul, ma va interesa si ma voi informa in momentul in care se va pune problema cu seriozitate si competenta).
  deoarece daca dai o cautare pe net cu privire la aceasta afacere predomina aritcolel de presa de mahala controlata de X si y, iti sugerez sa te uiti putin in primul rand pe sursa primara, raportul si raportul pe scurt (numai daca te uiti la titlul raportului si la cuprins, si, desi nu sunt o adepta a lungimilor, la numarul de pagini, iti vei da seama ca raportul e unul serios- numai rezumatul are vreo 65 de pagini, iti dai seama ca nu-i vorba de dat cu bata in balta gen „hai sa legalizam prostitutia ca-i mai misto asa)

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2009/09/comisia-prezidentiala-pentru-analiza.html

  Un fragment interesant din declaratia comisiei dupa inceperea scandalului mediatic:

  „Analiza Comisiei prezidenţiale cu privire la cele două probleme nu este o pledoarie, după cum nu reprezintă niciun atac la valori, ci este o analiză ştiinţifică a acestor grave fenomene. Dovadă în acest sens o reprezintă precizarea pe care autorii înşişi o fac la pagina 249, anume că o serie de studii realizate în state care au legalizat deja prostituţia arată că măsura nu a avut efectele sperate în reducerea consecinţelor negative ale sexului comercial asupra persoanelor implicate”, se mai arată în comunicat.

  l-am luat dintr-un articol de pe realitatea.net, sunt mai multe cu privire la problema asta. daca citesti insa cateva articole iti vei da seama ca, mai ales in context electoral, preocuparea principala a unei anumite parti din presa romaneasca (acum ma intreb daca chiar e doar o anumita parte, sau e o afacere cam generalizata) e manipularea si distorsionarea mesajului. poate e facuta cu ceva mai multa finete decat in presa procomunista de la chisinau, si de aceea cu atat mai periculoasa.
  Cat despre referendum, asta a fost ideea liberalilor-pesedisti (nu stiu exact care si cum, dar sunt cam o apa si un pamant) ca sa o faca pe tata frosina de la cucuietii din deal sa creada ca basescu are pact cu ala rau. Nici macar nu au avut curajul sa faca ceva la nivel national, asa e oricum mai eficient (adica mai ametitor) pentru omul de rand care nici nu-si mai da seama cine incearca sa-l manipuleze (iti dai seama ca tata frosina dupa cea auzit ca marinarul vrea prostitutie si droguri isi inchipuie ca initiativa referendumului vine tot de la el…)
  Cat despre petitie, banuiesc ca cei care au initiat-o nu sunt nici ei bine informati, mult mai eficient decat o petitie mi s-ar parea tocamai initierea unor dezbateri in acest sens. Acum peioada e cam tulbure, dar dupa alegeri tocmai asta ar trebui sa se faca, dezbateri pronind de la raportul luat ca ceea ce este, un studiu asupra unei stari de fapt extrem de grave. Si aici evident, o asociatie precum e cea despre care vorbesti, Biserica, autoritatile locale, centrale, scoala etc trebuie sa caute solutii care tin de domeniul lor de activitate
  o seara placuta si spor la articol, alexia

 4. droguri prostitutie crime cite fenomene negative pestele se strica de la cap asa elite am avut avem si… de ar lovi un meteorit pamantul ,Doamne prea multe fenomene negative ne caracterizeza poate grabesti judecata de apoi?

  prostitutie in politica in economie in afaceri …in justitie in medecina in invatamant si la coltul strazii O SOCIETATE DE DEGRADATI FIE CU MULTI BANI FIE FARA DE BANI

  ELITA ELITA = satana banul si nelegiuirea

  Doamne fa dreptate daca se mai poate

 5. ghilotina – oare aceasta se fie o iesire din prostitutia care a molipsit toate domeniile de activitate ?Doamne fa Tu dreptate una Sfinta.

 6. pe linga faptul ca ne integram pe deplin merit in prim ring din punct de vedere geografic in UE mai sunt si o mie una de puncte slabe ca prostitutia promovata si sustinuta de deputatii gey ca promovarea islamului pe tinuturile crestine si inca cata alta -exploatare a oamenilor saraci simpli si …prostiti de atatea legi prostitutionale poate Domnul se va indura si ne va pedepsi alegindul pe ultimul ATTILA ca biciul si blestemul Sau.
  Cu Domnul pentru cei care cu adevarat cred in Bine si Sfintenia Tatalui Ceresc.

 7. se poate citi un articol in linkul de alaturi http://www.napocanews.ro/2009/03/noul-cod-penal-garant-al-imoralitatii.html ce pot sa zic mai mult guvernantilor nu le pasa de moralitate le pasa de bani le pasa ce tot luxul pentru care sunt dispusi sa ne si omoare pentru a s-il intretine ce fel de oameni suntem?tara e e cea in care suntem pentru ca noi nu facem nimic stam si dam din gura faceti lucruri mai ample daca vreti sa faceti cv. „În urmă cu câţiva ani, Daily Telegraph relata cazul unei profesoare din Germania, care a rămas fără un loc de muncă şi a apelat la biroul de şomaj. Funcţionarii au trimis-o la un bordel, pentru că aveau disponibil posturi de “sex workers”, adică de prostituate. Deoarece tânăra nemţoaică a refuzat acest interviu, i-a fost retras ajutorul de şomaj şi dreptul la pensie.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s