Pe genunchi pentru biserica persecutată.


Dragi fraţi şi surori!

Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Bisericile Persecutate este un timp pus deoparte pentru a ne aminti de miile de fraţi şi surori în Hristos din întreaga lume care îndură persecuţia, pentru simplul motiv că ei mărturisesc pe Isus Hristos ca Domn si Mântuitor.

Afiş ziua mondială de rugăciune

Afiş ziua mondială de rugăciune

Vă invităm să vă alăturaţi milioanelor de credincioşi din cele 50 ţări ale lumii pentru a mijloci în rugăciune pentru fraţii şi surorile noastre în Hristos care trec prin suferinţe.

Autorul cărţii Evrei 13:3 spune: „Aduceţi-vă aminte de cei ce sunt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii care şi voi sunteţi în trup„. Haideţi să ne amintim de cei care nu au mâncat zile întregi, doarece nu au ce să mănânce, de cei ce sunt în lanţuri, de familiile creştine care şi-au văzut casele arzând până în temelie, de pastori care sunt bătuţi cu brutalitate şi torturaţi pentru credinţa lor, de familii creştine şi copii care trăiesc într-o constantă frică din acuza violenţei, de cei care şi-au pierdut pe cei dragi şi de cei ce se luptă cu moartea, chiar şi în acest moment deoarece au refuzat să renunţe la Hristos.

Dacă am fi în asemenea situaţie, ce am cere biserici noastre să facă pentru noi? De fiecare dată când sunt întrebaţi creştinii persecutaţi: „ce am putea face pentru voi„? răspunsul lor este acelaşi: „Rugaţi-vă pentru noi„. Sunt o mulţime de surori, ai căror soţi, fiind pastori, au fost omorâţi în violenţele anti-creştine. Ele au pierdut totul: casele, poziţiile şi soţii. „Noi am pierdut totul în afara de credinţa noastră”. „Rugaţi-vă ca sa rămânem tari şi să creştem copiii în credinţa pentru care taţii lor şi-au dat vieţile„.

Aceasta are un rol important în a încuraja şi a întări biserica persecutata şi de a trezi biserica în locurile în care nu este persecuţie.

Haide-ţi să ne unim în rugăciune pentru biserica persecutată, în spirit de unitate aşa cum ne-a poruncit Isus „dacă suferă unul, toţi suferă„.

Vă informăm deasemea că Departamentul de Misiune al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste prin proiectul MBM (Mobilizarea Bisericilor la Misiune) doreşte să ajute Bisericile Dumneavoastră de a începe grupe de rugăciune care să susţină în rugăciune misionarii din Republica Moldova şi cei de peste hotare, care trec prin persecuţii.

Toţi doritorii care doresc să formeze asemenea grup de rugăciune, vă rugăm să-l contactaţi pe Viorel Malancea la telefonul: 068154483, pentru a vă ajuta şi a primi mai multă informaţie.

Vă mulţumim şi Domnul să vă binecuvînteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s