Scăldată în iubire divină


Astăzi am trăit emoţii unice de bucurie. Nu e pentru prima dată în viaţă, dar după mai multe încercări e imposibil să nu exclami asemenea cuvinte la adresa Tatălui Ceresc, pentru minunile Lui care le face în viaţa mea. Mai multe probleme îmi împovărau umerii mei fragili de studentă, dar Dumnezeu a promis că nu ne va trimite nimic peste puterile noastre. Aşa şi a făcut şi în viaţa mea. Zilele trecute multe discursuri monolog au trecut prin minea mea, dar de fiecare dată concluzia era rugăciune plină de încredere pentru rezolvare la Tăticul meu ceresc.

Aleluia, Te laud Doamne pentru frumuseţea Ta

Aleluia, Te laud Doamne pentru frumuseţea Ta

Nu am cuvinte suficiente să laud Numele Lui pentru tot ce îmi dă şi pentru modul lui fantastic de lucru. Mintea mea e prea limitată ca să înţeleg de ce preferă aşa să lucreze în viaţa mea. Dar Îi înalţ Numele Lui Sfânt printre oameni pentru toată bunătatea Lui care o revarsă peste mine.

Lăudaţi împreună cu mine pe Cel ce-mi dă binecuvântări divine. Îmi răspunde la rugăciuni şi îmi dă mai mult decât am nevoie sau cer de la El. Vreau să strig, să cânt, să râd, să plâng de bucurie, de fericire. Astăzi Domnul m-a scăldat într-un ocean de bunătate. Mi-a inundat fiinţa cu iubirea lui divină şi nu pot să  nu scriu aceste rânduri.

Iubesc pe Domnul, căci îmi ascultă ruga!!!

2 comentarii la “Scăldată în iubire divină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s