La 11 ne întâlnim la Infotag???


De câteva zile bune sau chiar o săptămână nu am mai primit invitaţiile la Infotag. De ce oare? Nu am mai avut conferinţe? Ieri când am primit invitaţia cu conferinţa planificată pentru astăzi la ora 11 m-am bucurat mult.

Mi-am plăcut şi subiectul deşi organizatorul nu e cel mai interesant funcţionar pentru mine. Am zis că trebuie să merg, de mult nu a mai fost şi apoi nu e chiar aşa grav dacă lipsesc de la ultima pereche.

Tema anunţată a fost: „Despre apa minerală „Gura Căinarului” şi cine doreşte să sisteze activitatea acestei întrepărinderi”.

La 11:00 în sala de conferinţe erau cinci jurnalişti şi doi reprezentanţi a Asociaţiei Obşteşti „Protecţia Consumatorului” şi discutau lejer despre cum acest Ong realizează investigaţiile şi de unde ia aceste informaţii pentru conferinţele de presă.

Unul din jurnalişti a reamintit organizatorilor că este pornit la 12 şi trebuie să înceapă conferinţa. Dar surpriză! Nenea a anunţat că nu va avea loc conferinţa pentru că nu au venit jurnaliştii, că sunt oameni indiferenţi şi nu-i interesează ce se întâmplă cu societatea lor. Atunci a propus celor prezenţi să discute despre Termocom. Unul din jurnalişti a propus poate totuşi discutăm despre calitatea apei? La care Petru Gutul a reacţionat după mine foarte dur, molodoi celovec vî svobodni, nelizea vesti tac ne prilicina.

Ziaristul i-a lăsat un ziar pe masă şi a plecat. A fost urma încă de doi jurnalişti, inclusiv şi eu. Însoţitoarea domnului organizator se enrvase şi abia stătea alături de el în faţa ceor prezenţi. Iaca aş am fost la conferinţă.

Din câte ştiu colegii mei trebuie să fi mers la conferinţa organizată de MAI, bravo vouă. Am scris această ştire pentru ca să nu vă pară rău că nu aţi fost. Eu nu ştiu dacă o să mai merg la conferinţele lui nenea Gutul. Voi ce părere aveţi despre asta dragi colegi?

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s