Dansez pentru tine – Un pod peste Prut.


Vineri a început un nou sezon Dansez pentru tine. În această ediţie două concurente sunt din Moldova. Acum Bucureştiul va afla că la Chişinău pe lângă frumuseţe mai există şi performanţă. Opt vedete din România dansează pentru părinţii concurenţilor.

Elena Voscoboinic alături de partenerul ei Radu Vâlcan a cucerit juriul şi au ajuns prima pereche în topul primei ediţii „Dansez pentru Tine”. S-a năcut la Dubăsari, în regiunea Transnistriană. La vârsta de trei anişori a trăit evenimentele războiului de pe Nistru. Tatăl Elenei fiind jurnalist a luptat pentru limba română, şi pentru educaţia copiilor lor în limba maternă. Pentru patriotismul lui, tatăl Elenei a fost declarat trădător de ţară. Elena luptă pentru ca tatăl ei să nu mai fie nevoit să meargă în Italia la muncă, să poată să-l crească pe frăţiorul ei mai mic şi să poată trăi alături de ea în România sau cel puţin să le poată vizita.

Radu Vâlcan este co-prezentator împreună cu Ioana Maria Moldovan la emisiunea „PoveŞtiri adevărate” la postul român AcasăTV. În prima ediţie s-a dansat vals şi Michael Jacson. Mai jos am pus filmuleţul cu valsul dansat de Elena şi Radu. Atâta pasiune şi tandreţe în dansul lor, încât lasă impresia că ar fi îndăgostiţi. Vizionare plăcută.

„Dansez pentr tine” a ajuns la cea de-a 8-a ediţie. Mihai Petre într-un comentariu, după dansul Elenei şi Radu, a afirmat că fetele din această ediţie dansează foarte bine, unele din ele au şi o mică experienţă în dans. În ediţiile anterioare au mai participat persoane de la Chişinău. Iar în prima emisiune şi vedeta Arsenium. A opta ediţie abia a început despre cealaltă concurentă în această ediţie şi alte detalii despre podul peste Prut „Dansez pentru tine” mai târziu.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

6 comentarii la “Dansez pentru tine – Un pod peste Prut.

  1. mie imi place dansez pentru tine dar monica columbeanu este o fufa care vine promovata foarte intens de mass-media sh presa scrisa es find o nesimtita cu toti in special astazi 5 noiembrie 2009 ,am vazut la happy-haour ce importanta isi da ea singura o zis despre partenerul ei pentru care lupta ca el nu o apreciza destul, ce ar vrea? daca ar trebui sa iasa din concurs s-ar intampla doar din cauza ei pentru ca nu i potrivesc toate dansurile sh ea nu este maleabila.IN FINE O ”FUFA” pacat de sotul ei cum o suparta cu toanele ei de om important!!

  2. ai dreptate in privinta Monicai si ii urez mult succes Elenei e o dansatoare buna

  3. desi sunt din romania simpatizez si tin mult la moldovenii sunt ai nostri de acum si pana la moarte

  4. suntem o tara plina de amarati si de oameni bolnavi si noi gasim sa promovam intruna moldoveni,care mai sunt si impostori,mai lasa-ne protv ,ca nu suntem toti prosti,treziti-va oameni buni,aceasta elena voscovoinic este DANSATOARE PROFESIONISTA ,danseaza de14 ani,este in trupa de balet TEODOR din chisinau,e si fotomodel,face turnee in strainatate,deci are bani,mai mult,sora ei mai mica este campioana de dans sportiv,ghiciti unde se antreneaza,la scoala de dans a lui MIHAI PETRE,de aici deduceti ce pacaleala ne trage pro tv-ul cu acesta emisiune DANSEZ PENTRU MINE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s