La mulţi ani Facultăţii de Drept, USM.


Facultatea de Drept a USM aniversează 50 de ani de activitate

Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova organizează la 17 octombrie 2009, ora 10.00, o şedinţă festivă cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate. Evenimentul va avea loc la Palatul Naţional (str. A. Puşkin 21), în sala de concerte.

La festivitate sunt invitaţi reprezentanţi ai tuturor organelor de drept din Republica Moldova, precum şi conducerea de vârf a statului. De asemenea, vor fi prezenţi delegaţi din România, Federaţia Rusă, Grecia, Italia, Canada etc.

USMdrept

USMdrept

Facultatea de Drept este una din primele facultăţi a Universităţii de Stat din Moldova, fiind creată la 1 octombrie 1959. Deşi în primii ani de activitate, Facultatea era constituită dintr-o grupă academică cu doar 23 studenţi, aceasta a devenit, de-a lungul timpului, unul dintre cele cele mai populare centre de educaţie şi cercetare din ţară.

În prezent, la Facultatea de Drept a Universităţii de Stat activează 162 cadre didactice titulare. Dintre aceştia, 8 deţin titlul ştiinţific de doctor habilitat, 67 sunt doctori în drept, iar 72 sunt magiştri în drept.

P.S. Felicitări tuturor studenţilor şi profesorilor de la această facultate. Vă doresc din suflet mulţi ani înainte, succes în carieră, realizări frumoase în viaţă şi în activitatea judiciară. Dorinţa mea pentru voi toţi este de la Psalmul 20:

“Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov, să-ţi trimeată ajutor din locaşul său cel sfânt şi să te sprijinească din Sion! Să-Şi aducă aminte de toate darurile tale de mâncare, şi să primească arderile tale de tot! Să-ţi dea ce-ţi doreşte inima şi să-ţi împlinească toate planurile tale!

Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta, şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ţi asculte toate dorinţele inimii tale!”

La mulţi ani tuturor care sunt sau au trecut prin Facultatea de Drept de la USM.

Un comentariu la “La mulţi ani Facultăţii de Drept, USM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s