Vrei să câştigi un leptop Asus???


REGULAMENT OFICIAL

SECŢIUNEA 1: ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul BaniPePost este organizat de Netpress Consulting S.R.L., cu sediul în Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 88A, Bucureşti, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8314/14.05.2008 având Cod Unic de înregistrare RO23871097, denumită în continuare „Organizator”.

Asus-un leptot fain.

Asus-un leptot fain.

Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Concursului (denumit în continuare „Regulament Oficial”), potrivit celor menţionate mai jos:

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania, fiind disponibil gratuit oricărui solicitant pe site-ul http://www.banipepost.com. Regulamentul Oficial al Concursului va fi publicat pe toată perioada Concursului pe site-ul http://www.banipepost.com.

SECŢIUNEA 2: ZONA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul BaniPePost se desfaşoară pe teritoriul naţional al Romaniei şi este valabil pentru persoanele fizice care îndeplinesc următoarele condiţii:

1) Este deţinătorul unui blog în limba română;

2) Blogul are o vechime de peste 30 de zile, la data începerii concursului;

3) Blogul are o arhivă cronologică pe baza căreia i se poate determina vechimea;

4) Blogul conţine minimum 10 articole (exclusiv cel dedicat Concursului);

5) Blogul conţine 1 articol dedicat Concursului.

SECŢIUNEA 3:. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfăşoară în perioada 22 septembrie 2009 – 23 octombrie 2009. Concursul se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiul Concursului este reprezentat de un laptop ASUS Eee 1002HA în valoare de 1.670 RON.

SECŢIUNEA 4:. MECANISMUL CONCURSULUI

Bloggerii români, indiferent dacă sunt sau nu utilizatori ai serviciilor http://www.banipepost.com se pot inscrie în Concurs. Ei trebuie să trimită un email la adresa office@banipepost.com.

Email-ul trebuie să conţină:

1) link-ul către articolul referitor la Concurs

2) Adresa şi numărul de telefon la care poate fi contactat bloggerul (în vederea ridicării premiului)

SECŢIUNEA 5: STABILIREA CÂŞTIGĂTORULUI

Lista participanţilor înscrişi la Concurs va fi făcută publică, atât pe site-ul http://www.banipepost.com cât şi pe blogul http://banipepost.wordpress.com.

Fiecare blogger înscris va avea un număr de ordine pe această listă.

La extragerea LOTERIEI NATIONALE 6 din 49 din data de 1 noiembrie se vor extrage 6 numere. Aceste numere vor fi folosite pentru stabilirea câştigătorului în felul următor:

1) Cele şase numere se vor înmulţi între ele şi va rezulta un număr X

2) Numărul X se va împărţi la numărul de participanţi şi va rezulta restul R

3) Câştigătorul este bloggerul al cărui număr de ordine din lista publicată este egal cu R

4) În cazul în care restul R este egal cu 0, ultimul blogger, cu numărul de ordine cel mai mare va fi câştigătorul Concursului.

5) Exemplu:

La promoţie participă 157 de bloggeri, numerele extrase sunt 2, 48, 30, 44, 26, 18.

2 x 48 x 30 x 44 x 26 x 18 = 59304960

59304960 : 157 = 377738, rest 94

Bloggerul cu numărul de ordine 94 este declarat câştigător.

SECŢIUNEA 6:. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Câştigătorul va fi anunţaţi telefonic după data de 2 noiembrie 2009. În cazul în care bloggerul câştigător nu poate fi contactat in termen de 48 ore din momentul in care s-a efectuat primul apel acesta va pierde dreptul de a beneficia de premiu. Premiul neacordat în urma neprezentări câştigătorului va fi redistribuit altui participant la concurs, care va fi desemnat prin aceeaşi metodă la tragerea LOTO 6 din 49 din 8 noiembrie.

Castigatorul va intra personal in posesia premiului castigat, incepand cu data de 15 noiembrie 2009. Acesta va putea ridica premiul din Bucureşti până în data de 30 noiembrie 2009. Identificarea pentru acordarea premiului se va face cu ajutorul actelor de identitate BI/CI/pasaport sau împuternicire din partea titularului blogului şi copie după buletinul titularului.

SECŢIUNEA 7: NU SE POATE OPTA PENTRU PRIMIREA CONTRAVALORII ÎN BANI A PREMIULUI.

În cadrul acestui Concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii.

SECŢIUNEA 8: REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial al Concursului va fi publicat gratuit pe toata durata Concursului pe site-ul http://www.banipepost.com. Prin participarea la aceast Concurs, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei aplicabile din România.

P.S. AI un blog? Eşti un blogher activ? Vrei să fii plătit pentru aceasta? BaniPePOst îţi poate oferi o oportunitate. Dă doar un CLIK!

Cu părere de rău, valabil doar pentru blogherii din România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s