Felicitări şi la mulţi ani familiei Rudei


Dragă Fulguţa şi Oleg, ne bucurăm nespus de mult să vă avem în grupul nostru. Este o onoare să vă cunoaştem şi săfam.Rudeivă avem ca exemplu demn de urmat în viitoarele noastre familii. Nu ne vine să credem că au trecut aşa de repede trei ani, ce repede trece timpul. În această zi specială pentru voi, grupul Biruinţa vă doreşte multă dragoste şi pasiune în căsnicie, şi o viaţă plină de bucurie şi fericire până la adânci bătrâneţe. Vă dorim ca Bunul Dumnezeu să vă fie călăuza şi lumina pe calea vieţii. Să fie cetăţuia familiei voastre, care să vă ocrotească pe voi şi urmaşii voştri până la al patrulea neam.

Şi cred că cea mai frumoasă urare şi dorinţă pentru voi este scrisă în Psalmul 20: „Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov, să-ţi trimeată ajutor din locaşul său cel sfânt şi să te sprijinească din Sion! SăŞi aducă aminte de toate darurile tale de mâncare, şi să primească arderile tale de tot! Să-ţi dea ce-ţi doreşte inima şi să-ţi împlinească toate planurile tale!

Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta, şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ţi asculte toate dorinţele inimii tale! Ştiu că de acum Domnul scapă pe unsul Său, şi-i va răspunde din ceruri, din locaşul Lui cel Sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui.”

Felicitări din suflet, dragă familie Rudei!!!

De Doina Bejenaru Publicat în Fără categorie

4 comentarii la “Felicitări şi la mulţi ani familiei Rudei

 1. multe felicitari si binecuvantari! ne bucuram pentru voi! Domnul sa va binecuvanteze familia Rudei.

 2. Ne alaturam si noi impreuna cu Ionel cuvintelor frumoase si jubileului si dorim sa va aiba Domnul in paza lui si sa straluciti ca niste lumini in lume, caci la aceasta ati fost chemati. Fericire, implinire ai fie ca sa famillia Rudei sa fie transmisa din neam in neam!!!

 3. Eu tot scriu felicitari pentru aceasta familie.
  Tot ce este nevoie de scris este deja sus.
  Cred ca nu amai trebuie completat.
  Eu sunt Marcel.
  felicitari de la mine.
  Amin.

 4. Va multumesc la toti scumpii mei pentru felicitarile si binecuvitnarile pe care mi le doriti! 🙂 Ii multumesc Domnului pentru darul Lui minunat pe care mi la dat in viata mea, si inca odata m-am incredintat ca doar cu Dumnezeu totul are culoare , gust, miros si valoare! Slava si onoare Creatoarului nostru prin Domnul Isus Cristos! Fiti binecuvintati in Numele Lui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s