Atenţie mare la vaccina pentru gripă porcină.


In sfârşit o femeie din Austria a fost suficient de puternică şi a decis să relateze adevărul în faţa lumii întregi şi de aceea după câteva zile a pierdut locul de muncă, ceea ce reprezintă dovada că vaccinarea în forţă a populaţiei care are loc în SUA, Canada, Australia şi Marea Britanie nu e deloc sigură aşa cum ni se prezintă!

In aceste ţări toţi oamenii (100% din populaţie), sunt obligaţi să se vaccineze împotriva gripei porcine şi dacă refuză sunt condamnaţi fie la 1 an de închisoare fie trebuie să plătească 250 000 USD amenda, cum se întâmplă în SUA!

In celelalte ţări se va vaccina fie toată populaţia fie cea mai mare parte din oameni!!vaccingr.porcina

Croaţia a făcut comandă la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia şi Romania la fel. Vaccinarea va începe în toamnă când prin vaccinare se vor infecta oameni sănătoşi, iar atunci când vor începe decesele în masă explicaţia oficială în mass media va fi ” mutaţia virusului care nu mai poate fi oprită” !!!

Fiţi înţelepţi şi cercetaţi această temă şi nu vă vaccinaţi împotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte şi fără logică!

Prin această metodă se urmăreşte planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce înseamnă eliminarea şi uciderea a 90% din oamenii de pe întreaga planetă din partea NWO(New World Order)!

Producătorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENŢĂ oameni sănătoşi cu vaccinurile sale.

Trebuie să vi se pară circumspect şi cum au reuşit să facă vaccin aşa de repede după apariţia virusului? Pentru că deja au avut vaccinul, dar voi n-o să-l primiţi ci numai un grup restrâns de oameni aleşi, iar voi o să vă alegeţi nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus în organism prin programul de vaccinare în masă, fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a făcut public acest adevăr este Jane Burgermeister, o jurnalistă cu multe premii şi distincţii, şi ca s-o cunoaşteţi mai bine puteţi accesa profilul ei în Wikipedia de unde veţi avea şansa să vă documentaţi mai amanunţit:  http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister. În capitolul REFERENCES veţi găsi şi alte linkuri pentru a vă putea documenta mai bine.

Trimiteţi acest link tuturor prietenilor şi rudelor pentru a înţelege ce se pregăteste la scară mondială!

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

2 comentarii la “Atenţie mare la vaccina pentru gripă porcină.

  1. Eu considerca ar fi bine ca sa ne vaccinam .deoarece cit de cit putem fi siguri ca gripa nu va bate si la usele noastre,daca ai incredere in tine totul va fi bine.

  2. salut taniusa

    si daca asta nu e chiar vaccinul de care avem nevoie, ci doar o metoda a medicilor de a face bani pe boala noastra?
    ei nu sunt cointeresati de sanatatea noastra, niciodata nu vor lupta pentru ea. Putini medici in lumea asta care mai
    fac meseria din dragoste si dedicare.
    Lupta cu frica si alege santatea, pastreaz-o nu o vinde oricui are nevoie de banii tai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s