La mai mulţi şi la mai mare dragă, Ziarul Liber.


„Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi”. Ioan 1:8

Numărul de astăzi a Ziarului Liber este cea de-a 100-a ediţie. Ce repede trece timpul. E greu să mergi în sus spre stele, dar cu Dumnezeu nimic nu e imposibil. Iată că Mâna Lui Atotputernică a binecuvântat această lucrare şi am ajuns la acest număr frumos. O sută de numere nu e mult, dar nici puţin nu e pentru un sptămânal fără un birou permanent şi fără un sponsor stabil.

Cel mai mare succes îl consider dedicarea echipei de la ziar. Fiecare număr a ieşit prin credinţă, prin credinţa în El că ne va da banii necesari pentru editare şi putere suficientă pentru a realiza materiale, care să răspundă la nevoile oamenilor. Cu această ocazie doresc să felicit toată echipa noastră şi vreau să le mulţumesc pentru exemplul frumos pe care mi l-au dat în acest timp. Mulţumesc pentru răbdarea care a avuto fiecare cu mine, prin aceasta am crescut mult la caracter. În continuare doresc şi mai mult curaj echipei, mai multă performanţă şi putere de a ajunge la stele.

Vreau să vă spun tuturor care aţi contribuit într-un fel la apariţia acestui ziar, că sunteţi nişte eroi. Sunteţi eroi că jertfiţi tot ce aveţi pentru ca acest ziar să ajungă în fiecare marţi la cititorii care îl aşteaptă. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă putere şi răbdare în continuare. La mai mulţi şi la mai mare, Ziarul Liber.

 

De Doina Bejenaru Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s