Creştin Total, o slujbă pentru Cel ce şi-a dat Fiul la moarte.


Probabil ştii multe sau nimic despre CreştinTotal.ro. Ai găsit informaţii care te-au zidit sau pur şi simplu ţia plăcut. Te-ai întrebat vreodată cine îl administrează şi de ce face asta? În interviul ce urmează te invit să faci cunoştinţă cu persoana, care stă în spatele acestei lucrări minunate, Emanuel Iacob.

Cine este Emy:creştintotal? Povesteşte-ne mai multe detalii despre tine?

Mă numesc Iacob Emanuel, am 23 de ani născut în Timişoara, căsătorit. Sunt un simplu om, pentru mine Isus şi-a daHPIM9388t singurul Lui fiu la moarte ca eu să am viaţa. Sunt administator de bloguri creştine: www.crestintotal.ro , www.aflaraspunsul.wordpress.com, www.infobiserici.wordpress.com, www.dejulevanghelic.wordpress.com, www.es4ever.wordpress.com şi www.wallpaper4god.wordpress.com

Bănuiesc că ideea de a lansa acest blog şi mai ales de a o realiza, a fost un proces şi o experienţă interesantă, vreau să ştiu mai multe despre asta?

Primul meu blog a fost DejulEvanghelic, mi-a plăcut  mult reţeaua evanghelică  şi că locuiesc în acel oraş, am făcut şi eu acest  blog. Din dorinţa de a mă adresa mai multor  oameni şi de a-i informa la timp cu ce se întâmplă în comunitatea creştină, am făcut CreştinTotal. E foarte important să te ţină cineva la curent  cu tot ce se întâmplă. După ce am lansat CreştinTotal în primele săptămâni aveam foarte puţini vizitatori, am zis că nu o să mai lucrez la acest blog să lucrez numai pentu DejulEvanghelic. Timp de aproximativ 3 săptămâni nu am mai adăugat nimic pe www.crestintotal.wordpress.com şi am hotărât să îl şterg. Când am vrut să îl şterg am şters din greşeală dejevanghelic şi  aşa mi-a rămas www.crestintotal.wordpresss.com după mult timp am realizat că aşa trebuia sa fie. Din mai, www.crestintotal.wordpresss.com a devenit  www.crestintotal.ro

Prin tot ce facem în lumea asta avem un scop sau o ţintă, ce vrei să realizezi prin administrarea acestui portal?

Pe partea cu top şi vizite nu vreau sa mai realizez nimic. Nu vreau mai mulţi vizitatori . Acum www.crestintotal.ro e cel mai vizitat blog evanghelic. Vreau să rămână la fel. Vreau ca pe acest blog orice persoană care intră să găsească măcar un lucru care să îi placă.

Ai o echipă sau colaboratori care te ajută în această lucrare, fă-ne cunoştinţă cu ei?

dscn1785Nu am o echipa, tot ce e blog am facut singur cu ajutorul Domnului. Mă mai ajuta soţia mea scumpă Simina, doar la adăugări de ID-uri şi e-mailuri. În curând o să lucreze şi ea mai mult pentru CreştinTotal.

Cât timp îţi ia administrarea saitului, şi cum găseşti informaţia şi intri în contact cu cei ce realizezi interviuri?

Nu m-am gândit nicioadată cât timp. Sî zic 1-2  ore pe zi, sunt zile când nu lucrez deloc dar asta foarte  rar se întamplă în weekend lucrez mai mult. Despre interviuri am foarte mulţi prieteni şi aşa fac rost de adresa lor.

Spune-ne despre cititorii portalului, din ce categorie fac parte şi dacă ai o imagine formată, ce preferă mai mult pe acest portal?Vizitatori

Cei mai multi vizitatori sunt din Judeţul  Timis 14%, Cluj, Arad şi Bihor 8% din afara ţării sunt: vizitatori unici din data de 20 ianuarie: România 76.679. America 7.828, Spania 3.454, Italia 2.672, Austria 1.603 Germania 1.429 şi Republica Moldova 1.182. Culte: Penticostali 56%, Baptist 19%, Creştin după Evanghelie 11%, Ortodox 6%.

Cea mai vizitata pagină este pagina cu  Biserici Live (aici găseşti 30 de biserici din Romania care trasmit live şi multe alte biserici române din afara ţării.) 35,810 de vizite, urmata de  Wallpapere creştine 9,720 şi cel mai vizitat articol e Predica lui Pustan în biserica ortodoxă 14,828.

Cu siguranţă primeşti multe binecuvântări sau vezi rezultate în urma acestei activităţi, care sunt ele?

Primesc multe mesaje de încurajare, binecuvântări şi mulţi se roagă pentru mine. Mulţi să zicem necreştini încep să se intereseze despre Dumnezeu când intră pe acest blog.

De ce CreştinTotal şi nu altfel?

Pai aşa am avut inspiraţieJ. Este un blog creştin, deci creştin şi total. Găseşti informaţii de peste tot cu de toate. Ce este mai important pe lumea asta? Decât să fii creştin total, un Crestin Total  cu siguranta ajunge acolo sus la Dumezeul nostru. Pe blogul CrestinTotal nu o să găseşti nimic indecent. Aş vrea ca acesta să fie un blog  care să prezinte un astfel de creştin, să găseşti tot ce iţi doreşti din lumea creştină.

Cum arată un CreştinTotal în opinia ta?

Un creştin total trebuie să îl aibă 100% pe Hristos în inimă, să îi aparţină în totalitate lui Isus, nu e suficient 99%.

Împărtăşeşte-ne câte ceva din planurile tale de viitor.

Vreau ca în fiecare zi să apară un articol pe CrestinTotal  am deja 2 colaboratori care va scrie în fiecare luni şi vineri începând din octombrie, la 1 an de CreştinTotal (în noiembrie) vreau să fac un concurs, şi pe viitor, cât mai multe pagini care să îi atragă pe vizitatori şi mai ales să îi placă Domnului.

Banner Crestin Total

11 comentarii la “Creştin Total, o slujbă pentru Cel ce şi-a dat Fiul la moarte.

 1. Pingback: Interviu cu grupul “Sinai” « CrestinTotal.ro

 2. Pingback: Interviu cu grupul “Sinai” « CrestinTotal.ro

 3. Pingback: Interviu cu Vitamina C « CrestinTotal.ro

 4. Ema, eu chiar ma gandeam ca suna interesant „crestin total”… Ma intreb cum o fi crestinul partial sau cu juma de norma. Pt mine ori sunt crestin ori nu, nu poti sa-l am pe Mantuitorul in procente, sau IL am sau nu, la fel cum nu pot ajunge 30% in iad si 70% in rai.

  Tocmai am dat de o expresie interesanta intr-o carte :
  „uneori oamenii devin mai usor crestini cand nu au nici-un crestin in jurul lor”
  Din expresia asta (uneori reala) se justifica bine ideea de „crestin total”, fiind prea multi „crestini” in neamul romanesc si nu numai, dar sa pot afirma despre mine ca sunt un crestin total poate fi o capcana pentru suflet. Sigur ca vreau sa fiu, dar nu-mi pot permite sa afirm asta. (cam incurcate lucruri, nu?)
  Oricum, iti doresc mult succes in ceea ce-ti propui !

 5. Pingback: Interviu cu: Proconsul « CrestinTotal.ro

 6. Pingback: Interviul saptamanii: Grupul Continental « CrestinTotal.ro

 7. trec prin niste incercari grele de foarte curind miam ingropat a suferit o moarte tragica ce ma intristeaza este ca a murit nemintuita si eu ma simt atit de singur si numai stiu ce decizie sa eau am ajuns eu ca si crestin sa numi mai doresc de fapt nu am nimic nu am familie numai am nimic si nu stiu cit o sa continue situatia asta

 8. Pingback: Interviul saptamanii: Surorile Onofrei « CrestinTotal.ro

 9. eu trec prin probleme grele va rog sa va rugati si pentru mine si mie de curind mia murit mama si mia lasat un gol in suflet ca numi mai reviu si plus deasta nu imi gasesc locul sub soatre numai am casa servici si nici familie nimic si numi gasesc locul dar am ajuns sa numi mai doresc nimic ma intrebat un frate cam ce tiai dori sati dea domnul si eu eam raspus nimic dar poate nu eu am fost acela care am raspuns ciiii golul din sufletul meu am mai trecut odata printro depresie spirituala mie sa nu se repede ear episodul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s