Am doi anişori


Astăzi fac trei ani de când administrez acest blog. Mă uit în urmă şi nu îmi vine să cred că a trecut atâta amar de vreme. Parcă mă văd cum eu şi prietenii mei stăm în clasa de calculatoare şi ne chinuim să facem aceste bloguri, şi stres, şi multe întrebări. Iar în faţă figura înaltă a învăţătorului nostru Vasile Filat, care ne motivează şi ne argumeantează de ce trebuie să avem un blog.

DSCN5674Eram la sesiunea Evrei, din cadrul Institutului de Studiu Inductiv „Precept Ministries„. Iar crearea şi administrarea unui blog era parte din temele pe acasă. A fost greu primul an. Nu prea aveam grijă de el. Dar când am intrat la facultate şi aveam acces mai des la internet, m-am pus pe treabă.

Blogul a fost şi continuă să fie o platformă de exprimare şi exersare la capitolul scriere, creştere profesională. Responsabilitatea de administra un blog a luat o parte mare din timpul meu, dar şi a adus multe rezultate pozitive. Acum când nu scriu câteva zile ceva pe blog îmi este dor de el. Este o parte din viaţa mea, care mă creşte, mă disciplinează, mă ajută să spun ceea ce gândesc în formă de scris şi mă ajută să comunic şi să ajut mulţi dintre cititorii care ajung pe aici.Visitors

Timp de trei ani am ajuns la peste 41 de mii de vizitatori din 40 de ţări diferite. Prin comentarii am avut posibilitatea să cunosc persoane noi, cu diferite probleme şi întrebări, dar şi oameni deosebiţi a lui Dumnezeu care m-au încurajat în ceea ce fac. Pe blog am făcut primii paşi siguri în jurnalism. Am început să redau gândurile mele cu mai mult curaj, şi aveam o motivare să merg la evenimente în fiecare zi.

Să ai un blog este un mare avantaj. Încurajez pe toţi cei care au ceva de spus, să îşi deschidă unul. Internetul îţi oferă multe posibilităţi, nu le lăsa să treacă pe lângă tine, mai ales dacă eşti la facultatea de jurnalism. Mă bucur pentru experienţa aceasta.

Mulţumesc tuturor cititorilor fideli pentru vizitarea şi comentarea acestui blog. Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat şi m-au sfătuit în realizarea lui. Dar cel mai mult mulţumesc fratelui Vasile Filat, care m-a motivat să îl deschid şi Domnului, care m-a binecuvâtat de fiecare dată cu mijloacele necesare pentru al administra.

De Doina Bejenaru Publicat în Diverse

4 comentarii la “Am doi anişori

  1. Felicitări!!! Domnul să te binecuvînteze ca să-l administrezi tot atît de bine cum ai făcut-o pînă acum!!!

  2. apropo, Doina,
    ai doi anişori nu trei.
    Din 2007 până în 2009 sunt doi ani, nu trei.
    Asta e doar o mică observaţie, fără răutate.
    (poţi să ştergi comentariu )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s