Noi oferte de la Sun Comunication.


Astăzi în cadrul unei conferinţe de presă compania Sun Comunication a lansat un nou serviciu pentru cetăţenii din Chişinău. Noua opţiune se numeşte SunVoice şi oferă servicii de telefonie fixă la preţuri foarte ieftine peste hotare şi gratuite în reaţea.

Conectarea la SunVOice este gratuită şi compania asigură instalarea şi tot echipamentul necesar pentru acest serviciu. Pentru a fi abonat la serviciul SunVoice, este necesară conexiunea la internet. La moment compania SunComunication are posibilitatea să conecteze aproape toate casele din Chişinău. Abonamentul lunar pentru serviciul de telefonie fixă, SunVoice costă 30 de lei şi la moment este disponibil doar pentru oraşul Chişinău. Până la sfârşitul anului se planifică extinderea serviciului la Bălţi şi până la jumătatea anului 2010 în raionul Cahul.

În cadrul acestui serviciu clientul poate solicita următoarele pachete: Pachet Direct Rusia cu 71 bani pe minut pentru fix şi mobil; Pachet Direct Moscova şi Sankt Petersburg cu 33 de bani pe minut doar pentru telefon fix; Pachet Direct Europa cu 33 bani pe minut sper fix; Pachet Direct SUA şi Canada cu 50 de bani pe minut spre fix şi mobil. Abonemantele pentru fiecare din aceste pachete costă 50 de lei pe lună şi necesită abonament la pachetul Standard. Aceasta ar însemna, dacă alegi o direcţie din acestea patru, plus pachetul standard, că abonamentul lunar ar fi de 80 de lei. Dacă vrei să alegi mai multe pachete internaţionale preţul creşte cu 50 de lei pentru fiecare pachet. Solicitând acest serviciu, abonaţii SunVoice vor beneficia gratuit de 19 servicii adi’ionale: Clip – identificarea numărului de telefon, robotul telefonic, ora exactă, deşteptător, nu deranjaţi, poşta electronică vocală, şi altele.

SunVoice este testat din luna iulie, iar unii clienţi deja au solicitat Pachet Direct pentru Ucraina şi pentru telefonie mobilă în Europa, a declarat pentru presă John Maxemchuk, directorul general a companiei SunComunication MOldova. În luna octombrie compania se pregăteşte să lanseze un nou serviciu SunFiber, o nouă tehnologie pentru accesul la internet. Dar despre asta mai tirziu.

Sun Comunications este lider pe piaţa operatorilo TV prin cablu din Republica Moldova. SunCOmunications a intrat pe piaţa moldovenească în 1993 ca operator de televiziune prin cablu, oferind abonaţilor serviciul SunTV. Mai târziu compania a lansat serviciile SunINternet şi SunDigital. În 2007 compania a extins aria de acoperire în Bălţi şi Cahul. Iar din acest an clienţii SunComunications pot dispune de cinci servicii: SunTV, SunTVDigital, SunInternet, SunVoice şi din octombrie SunFIber.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s