domnul Voronin vreau să filmez caznaua Republicii Moldova


Chiar şi la sfârşit Voronin rămâne tovarăşul Voronin. Priviţi şi uimiţi-vă suntem eroi fraţilor că am rezistat atâţia ani conduşi de aşa om. La întâlnirea cu guvernul în exerciţiu EEEXXX preşedintele a făcut nişte declaraţii care te pot scoate din minţi dacă ai mintea întreagă.

Vladimir Voronin a adus mulţumiri miniştrilor şi şefilor instituţiilor din administraţia publică centrală pentru activitatea desfăşurată în cadrul Guvernului condus de Zinaida Greceanîi, menţionînd că anume formarea unei echipe consolidate de profesionişti a constituit unul din cele  mai mari succese a acestui Guvern.
Preşedintele a apreciat înalt activitatea cabinetului de miniştri condus de Zinaida Greceanîi şi a remarcat realizările obţinute de acesta în pofida unor probleme dificile cu care s-a confruntat Republica Moldova, în special,  calamităţile naturale de proporţii ce s-au abătut peste ţara noastră în acest răstimp.
Şeful statului  a menţionat că în pofida crizei economice globale din ultima perioadă de timp, actuala guvernare a reuşit să lase succesorilor săi un Guvern fără datorii interne, cu enorme rezerve valutare, cu planuri şi cu concepţii naţionale de dezvoltare, elaborate pentru toate sferele de activitate.
Preşedintele a afirmat că toţi membrii echipei vor avea posibilitate şi pe viitor să contribuie la creşterea bunăstării cetăţenilor ţării şi să participe la edificarea unei ţări moderne, europene, de succes.

Serviciul de presă al Preşedintelui Republicii Moldova.

Mie foarte interesant cine din jurnalişti lucrează la serviciul de presă al preşedinţiei. Cum vă cheamă??? Dacă omul ăsta vorbeşte de pe pereţi şi camuflează şi dă gogoaşe dulci care se duc uşor pe gât, dar în stomac dau acrime şi iuţime, nu mai spuneţi şi voi la toată ţara.

Domnule Voronin vreau să mergem la banca naţională sau unde se ţin banii statului Republicii Moldova şi să  îmi arătaţi rezervele valutare enorme” pe care aţi spus că le avem. Şi faza că aţi lăsat strategii de lucru pentru bunăstarea ţării a fost o frază de umplutură sau aţi vrut să vă bateţi joc de noua guvernare şi de noi, poporul acestei ţări??? Tot ce aţi făcut în acest amar de vreme nu a scos Moldova din prăpastia sărăciei, de ce credeţi că planurile voastre vor lucra dacă democraţii şi liberalii le vor folosi? Ah da, am uitat, pentru că voi comuniştii nu aţi făcut nimic. Programele sunt bune, doar că oamenii care trebuiau să le aplice vizitau prea des muzeul de la Cricova şi Mileştii mici.

Doamne mai dă-ne putere, iubire în durere, să putem să trăim

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s