Marea gimnastă Alina Goreac s-a botezat.


Una dintre cele mai mari gimnaste ale României, înainte de perioada Nadia Comaneci, a fost Alina Goreac. Născută la alina goreac28 septembrie 1952, în oraşul Lugoj, Alia a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 1972, unde s-a clasat a 6-a şi la Campionatele Europene din 1973 şi 1975, unde a câştigat o medalie de argint şi 4 de bronz. A concurat alături de Teodora Ungureanu, Anca Grigoraş, Emilia Eberle şi chiar alături de Nadia Comaneci. După ce anii trecuţi Primăria oraşului Lugoj i-a decernat titlul de cetăţean de onoare, duminică, 6 septembrie, actuala antrenoare şi-a mărturisit public credinţa în Isus Cristos ca Mântuitor personal în Biserica Creştină Baptistă „Harul” din Lugoj.(autor: Ionel Tuţac)

Priviţi aici câtă măiestrie şi eleganţă are această doamnă în mişcări. Am căutat mai multă informaţie despre ea pe google, dar din păcate nu am găsit nimic. Vreau să scriu un interviu cu ea, dacă o cunoaşte cineva şi poateă să mă ajute, voi fi recunoscătoare.

Până atunci felicitări doamnă Alina. Dumnezeu să vă întărească paşii pe calea Lui. Să vă ţină în braţul Lui în toate zilele vieţii, şi să locuiţi în casa Domnului până la sfârşitul zilelor care vă sunt hărăzite de la Domnul. Dorinţa mea pentru dvs. este din Ps. 20:1-5

Mult har şi pace de la Domnul pe calea vieţii împreună cu Cristos!!!

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

3 comentarii la “Marea gimnastă Alina Goreac s-a botezat.

  1. Slava Domnului ca atinge inimile oamenilor care au sau au avut slava. Important acum e sa incurajam asemenea oameni sa mearga la inaltimea unde sunt sau au fost si sa duca lumina evangheliei intre oamenii influenti in societatea noastra.

  2. Care-i faza? Pe stiricrestine.ro lasi acelasi comentariu cu alt nume. Am sters o data aceste comentarii de ce le lasi din nou? Dacă aştepţi un răspuns de ce laşi o adresă de email nevalidă. Nu am de gând să public acest comentariu. Am impresia că vorbeşte un om care urăşte mult. Ştii, nu ne provoci aşa uşor. Ne cunoaştem preţul în ochii lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s