Radio Armonia, o referinţă în incertitudine.


Lumea internetului este un haos plin de imoralitate, daca eşti nou vizitator a acestui spaţiu cu atâtea oferte. Site-uri de comunicare, jocuri, muzică, filme, informare şi multe altele. Pentru mult timp această lume a fost şi continuă să mai fie o platformă de răspândirea cu viteză mare a imoralităţii de la un capăt al pământului, la celălalt.

RA YM

Totuşi internetul nu este un lucru atât de rău atâta timp cât ştii cum să îl foloseşti. Fratele Vasile Filat de multe ori ne spune, diavolul foloseşte la maxim internetul şi tehnica modernă pentru a distruge oamenii, de ce noi fii luminii nu am face asta pentru a mântuirea sufletelor.

În ultimii ani, în lumea internetului se atestă o rază de lumină prin lucrarea multor fraţi, care folosesc posibilăţile acestui veac pentru a răspândi vestea bună. Una din aceste lucrări este activitatea echipei de la RadioArmonia.ro. Ascult acest post mai mult de două luni, şi îmi place foarte mult. 24 din 24 ai parte de muzică, mesaje din Scriptură, emisiuni ziditoare, concurs biblic la care poţi câştiga o carte bună, ştiri din câmpul de misiune şi multe altele, la http://www.radioarmonia.ro. Te invit să devii unul din miile de ascultători, care sunt conectaţi la această frecvenţă din orice colţ al lumii. Profită de acest har special de a fi alături de echipa care depune acest efort pentru a fi cât mai aproape de oameni prin undele radio. Dacă te întrebi de ce ar trebuie acum să ascult acest radio? Am un răspuns foarte simplu, pentru că aici poţi primi muzică bună pentru toate vârstele, ştiri din toată lumea creştină, creştere şi odihnă spirituală. Fii şi tu unul dintre ei – ascultătorii radioarmonia.ro. Am primit prin mess următorul mesaj: „Dragi fraţi, surori şi prieteni ! Mulţumim tuturor celor ce ascultă cu fidelitate Radio Armonia. Nădăjduim că vă simţiţi slujiţi de emisiunile ce le producem şi le difuzăm zilnic. Vă invităm să fiţi partenerii noştri ajutându-ne să ne facem cunoscuţi la cât mai multe persoane de pe listele voastre de pe YM, cât şi rugându-vă pentru noi, ca Domnul să ne dea lumină, înţelpciune şi călăuzire pentru a face totul ca pentru EL ! Mult har şi binecuvantare! Dan Maftei redactor coordonator„. M-am gândit că pot să fac mai mult prin intermediul blogului meu. Tu de asemenea poţi face ceva mai mult?! Ascultă www.radioarmonia.ro. Mâine revin-o pentru un interviu despre Radio Armonia, cu Dan Maftei, redactor coordonator.

ReclRA 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s