O zi de bucurie la Slobozia


Multă bucurie în biserica nr. I din Slobozia, a adus una din cele mai speciale sărbători ale Bisericii nou testamentale, sfântul botez în apă. La 16 august la numărul biericii sau mai adăugat patru suflete. Biserica a fost arhiplină, cu mulţi oaspeţi şi un program foarte bogat.

La bucuria bisericii sau alăturat un grup de fraţi şi surori din Bisericile „Isus Salvatorul” din Chişinău şi Renton, SUA. În program au participat: corul bisericii, tinerii, corul de copii, un grup de băieţi de la „Isus Salvatorul” şi un grup muzical din biserica locală. Mesaje de încurajare şi felicitare pentru cei ce au încheiat legământ cu Domnul au avut: diaconul Bisericii „Isus Salvatorul” Veceaslav Bîrsa şi pastorul Bisericii „Isus Salvatorul” din Renton, Simion Bilti.

Un lucru special prin care se evidenţiază biserica din satul Slobozia, este numărul mare de tineri pe care îi are. Sunt foarte puţini bătrâni. În prezent biserica are peste 70 de membri şi o istorie de peste 80 de ani. Sărbătoare hainelor albe s-a încheiat cu o masă de dragoste în curtea bisericii.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s