Romanian aid Fund, la a doua ediţie în Moldova.


Noi prieteni, creştere spirituală, relaţionare, emoţii pozitice şi noi principii practice de lucru în echipă este ceea ce poţi găsi în tabără organizată de „Romanian aid fund” (RomAF). Majoritatea lucrurilor enumerate mai sus le puteţi obţine şi în alte locuri, dar forma în care le poţi căpăta în această tabără este deosebită şi foarte eficientă.

În această vară tabăra-conferinţă „RomAF” a avut loc la Brăduleţ, Vadul lui Vodă. La ea au participat peste 130 de tineri din diferite biserici din Moldova. Scopul organizatorilor a urmărit antrenarea tinerilor pentru lucrul în echipă. Unitatea şi sfinţenia sunt două calităţi cheie pe care tinerii trebuie să le ia cu ei de la această conferinţa. Subiectul tradiţional „Cum să fii un creştin autentic într-o lume ostilă nouă” a fost ispirat din cartea Daniel. Studiu Biblic a fost predat de doctorul în drept şi teologie, John Stevens din Anglia, Birmingham.

Timpul de laudă şi închinare a fost condus de tinerii din Biserica „Sfânta Treime” din Nisporeni. Pe lângă studiul din Daniel, doritorii puteau participa la seminare opţionale pe diferite teme. Capela de seară era un timp de închinare la care puteau contribui toţi doritorii. RomAf este o organizaţie creştină din Anglia, care încă din timpurile comuniste a lucrat în România. În 2007 a venit pentru prima dată în Moldova. În primul an au fost împreună cu fraţii din România, la invitaţia păstorului din Nisporeni, Vitalie Şchiopu. În acest an din cauza regimului de vize, fraţii din România nu ne-au putut bucura cu prezenţa lor.  Cu ajutorul Domnului următoare tabără-conferinţă va avea loc anul viitor.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s