Războiul abia a început.


Mii de creştini sau rugat pentru alegerile anticipate şi în special pentru evitarea unor noi violenţe în Moldova. După 29 iulie se pare că Moldova a obţinut liniştea şi pacea de care avea nevoie. Chiar aşa să fie??? Cea mai violentă campanie electorală a lăsat urme adânci în sufletele oamenilor, care nu vor dispărea uşor. Primul impact a fost trezirea multor imagesmoldoveni la realitate şi activismul manifestat în ziua alegerilor confirmă această idee. Mulţi au înţeles ce fel de oameni sunt comuniştii şi câtă încredere merită din partea noastră. Dar cel mai important, Moldova a primit o speranţă că ceva se poate schimba în ţara noastră.

A câştigat sau nu opoziţia? Eu cred că da, doar că lupta abia a început pentru ei şi pentru noi. Acum comuniştii cu cele 48 de mandate pe care le au pot şantaja. De abia acum, după 8 ani de guvernare vom vedea cu adevărat faţa comuniştilor.

Cel mai important lucru acum este să ne rugăm în continuare. SĂ ne rugăm pentru ca opoziţia să se unească şi să nici unul să nu trădeze prin trecerea în tabăra comuniştilor. Să ne rugăm ca comuniştii să se smerească cu înfrângerea. Să ne rugăm pentru rezolvarea problemelor din Moldova. Să ne rugăm pentru noua noastră conducere, ca să primească înţelepciune de la Dumnezeu, cum să treacă peste toate crizele materiale şi spirituale din ţara noastră. Dar cel mai mult ca Dumnezeu să le dea puterea şi înţelepciunea cum să zidească toate ruinile făcute de comunişti.

Pentru noi şi pentru ei războiul abia a început. Haideţi să terminăm odată cu comunismul în Moldova.

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

6 comentarii la “Războiul abia a început.

  1. e departe de a se fi terminat acest razboi … urmeaza sa vedem scenarii unul mai deocheat decat celalalt…important e ca am votat…ce le mai pasa de noi…

    damn…kk-ma-sh in politicieni

  2. Aşa este, Doiniţa, mii de creştini s-au rugat. Mi-au plăcut mult materialele de pe blogul tău din acele zile, în care ne aminteai tuturor că trebuie să ne rugăm. Te admir şi pentru acest material, pentru îndemnul frumos şi creştinesc.

  3. Amin asa sa fie. Pe genunchi vom ajunge mai departe, pentru ca Dumnezeu ne va lua in brate si ne va duce El pe cale. Slava Domnului, pentru trezire, dar trebuie sa ne continuam pentru mai mare trezire.

  4. Multumesc pentru apreciere, dar doar Dumnezeului Atotputernic care mi-a schimbat viata se datoreaza toate laudele si aprecierile. DIn El, prin El si pentru EL sunt toate lucrurile. Fara El sunt nimic!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s