Opriţi-l pe Iuda


Opriţi-l pe Iuda” este un filmuleţ documentar realizat de Mişcarea de Eliberare Naţionale. Reprezinta o scurtă istorie a carierii Domnului Roşca şi adevărul despre cum acesta a obţinut fotoliile importante pe care le-a ocupat. Vizionare plăcută.

După evenimentele din 7 aprilie domnul Roşca a avut o conferinţă de presă prin care a făcut declaraţii îndrăzneţe de acuzare la adresa liberalilor. La replica că trebuie să fii nebun ca să crezi că tinerii au făcut dezastrul spontan, acuzând liberalii că au pregătit violenţele, vreau să îl întreb pe acest domn onorabil, ciotchii paţan cum spune tovarăşul Voronin, în cu câţiva ani în urmă când vă rugaţi tatăll nostru în piaţă şi strigaţi jos comuniştii câţi bani şi cât efort aţi depus ca să aduceţi toţi acei tineri în piaţă????????

Din câte ştiu pentru mine nu aţi depus efort prea mult. Atunci chiuleam de la ore ca să venim să vă susţinem, pentru că ne săturasem ca ruşii să ne calce în picioare, ne săturasem să respirăm intoxicaţiile comuniste, ne săturasem de tot ce au făcut din noi comuniştii. Şi acum toţi acei tineri nu au venit pentru că opoziţia ia mituit, tinerii primii au ieşit în stradă. În comparaţie cu fricoşii şi laşi ca dvs şi comuniştii, opoziţia a venit să calmeze spiritele, dar voi patrioţii acestei ţări v-aţi ascuns în vizuinile voastre luxoase unde conştiinţa voastră murdară se simte în siguranţă. De ce nu aţi fost acolo alături de tineri domnule Roşca. Ah da ştiu, v-aţi trimis provocatorii de la generaţia curată şi de la SIS ca să îşi facă treaba. Ştiţi de ce liberalii au fost acolo? Pentru că ei nu au de ce se teme, pentru că mâinile lor nu sunt murdare de atâta minciună şi fărădelege ca a dvs. şi a tovarăşului Voronin. L-aţi trimis doar pe domnul Cubreacov pentru a da mai departe indicaţiile, dar dvs. v-aţi ascuns ca un laş. Laşitatea şi minciuna sunt cele mai importante lucruri din viaţa dvs. Asta vă caracterizează. Cel puţin opoziţia de astăzi nu ne-a trădat aşa cum aţi făcut-o dvs în 2001.

Dragi patrioţi ce ne aşteaptă mai departe? Facem la 27 şi 31 august o renaştere naţională???

De Doina Bejenaru Publicat în Diverse

2 comentarii la “Opriţi-l pe Iuda

  1. salut mircea gabriel

    multumesc pentru apreciere. asta e ce gindesc despre acest om si nu cred ca va reusi sa imi schimbe parerea vre-o data, oricit de departe nu ar ajunge. dar cred ca nu mai are mari sanse.

    mult succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s