Avem şi motive de bucurie


Electorala 2009 este prima şi cea mai fierbinte campanie din toată istoria MOldovei. Tot ce se întâmplă de la 5 aprilie încoace arată cât de agitată este toată lumea din ţara noastră. Evenimentele din 7 aprilie au scuturat din somnul lung toată suflarea omenească din Moldova. Fiecare în direcţie diferită, dar important că s-au trezit. Politicienii au fost puşi pe jar. Iar moldovenii şi-au dat seama în sfârşit că sau săturat de sărăcie şi comunism, sper cu toată puterea să fie aşa.

Jurnaliştii şi reprezentanţii partidelor au dat dovadă de un activism deosebit. La fiecare 15-20 de minute astăzi am primit comunicate de presă cu diferite sesizări de încălcare a legislaţiei în vigoare despre care puteţi citi desfăşurat în articolele publicate mai jos.

Comuniştii au pus capac la toate nebuniile care unii din noi nici nu ni le puteam imagina că se pot înfăptui. Au văzut că cu morţii nu le va merge de data asta, au pus bolnavii mintal de la Cocieri să voteze. Iar la Soroca la câteva zeci de metri depărtare de secţia de votare serveau oamenii cu vin spunându-le să voteze pentru PCRM. Trebuie să fii un imoral total să consideri un om în stare să îşi vândă gândirea şi decizia pentru un pahar de vin. Atâta dispreţ pentru acest popor necăjit doar din partea comuniştilor poţi să aştepţi.

Mama îmi spunea că pe vremuri această zi era o sărbătoare. Oamenii erau serviţi cu vin, în fiecare secţie de votare era muzică. Oamenii se îmbrăcau frumos, mergeau la votare iar după ce îşi exprimau opţiunea încingeau hora. Şi ea s-a mirat că în zi de lucru sunt aşa de mulţi oameni la votare. Şi peste hotare moldovenii şi-au lăsat posturile de muncă şi au mers la ambasadele Moldovei să voteze. În Parma, Italia câteva autocare au transportat sute de moldoveni spre secţiile de votare şi încă mulţi au mai rămas în aşteptarea altui autocar.

Potrivit unui sondaj video, realizat de colegii mei de la Jurnaltv.md foarte mulţi au votat pentru PLDM, şi eu am votat pentru ei şi abia aştept rezultate. Sper şi cred din toată inima că comuniştii de această dată, vor fi o minoritate.

RealitateaTV.net au fost azi „Cu ochii spre Moldova” o emisiune de dezbatere şi analiză cu privire la relaţia moldo-română. Iar prima stire a buletinului de ştiri de la ora 20:00 a început cu ştirea din Moldova şi anume incidentul de la Sângera, unde un reprezentant AMN şi fiul său au fost răniţi cu arma de către reprezentanţii comuniştilor.

Nu rămâne în urmă. Fii cu un pas înainte, e timpul ca şi noi moldovenii să ne arătăm ce putem fi şi ce suntem cu adevărat. Informează-te cu noi fărădelegi ale comuniştilor şi ultimele ştiri anunţate de Comisia Electorală Centrală.

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

6 comentarii la “Avem şi motive de bucurie

  1. pace alexandru

    slava Domnului, ma bucur sa aud asta. Slava Domnului pentru toate.
    NU uita SPERANTA MOARE ULTIMA.

  2. salutare
    poftim cu cea mai mare placere. si multumesc si tie ca ai fost receptiva la apel. Multa pace de la Domnul Isus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s