Tu vei spune mâine STOP!, terorii comuniste din Moldova???


Astăzi este ultima zi de aşteptare a marii schimbări. Până aici a fost un drum greu, un drum plin de teroare, frică, scandaluri şi minciună. Mâine este marea zi când putem spune STOP acestui curs vicios al vieţii în care am trăit până acum. Această zi este numită „Ziua tăcerii” ceea ce înseamnă că nici-un partid politic nu are dreptul să facă publicitate electorală. Dar şi această tăcere este o luptă continuă, şi presa a făcut publicitate în locul concurenţilor în cursa pentru putere. În special presa rusă pentru partidul care a fost la guvernare. Niciodată nu m-am gândit că televiziunea HTB ar putea reflecta atmosfera din Moldova în asemenea lumină. Dar nu contează important nu e ce spun cei de peste hotare, ci ceea ce spunem noi. Şi mâine este ziua potrivită pentru a ne exprima poziţia noastră. Nu ştiu cine eşti, cum gândeşti, ce decizie ai luat sau nu ai luat pentru ziua de mâine, dar vreau să te îndemn să nu fii indiferent. De votul nostru depinde viitorul nostru şi al copiilor noştri. Poate încă nu ai decis pentru cine să votezi, vreau să vezi mai întâi nişte documentare despre ultimele evenimente dramatice care sau întâmplat la noi în ţară. Priveştele şi fă o concluzie, iar mâine făţi datoria pentru ţară.

Din păcate nu pot să le încarc direct la mine pe blog pentru că sunt mai mari dar vă recomand să le vizionaţi pe saitul Primei televiziune de ştiri din RM „JurnalTV.md” la categoria Filme: vedeţi documentarele realizate de opoziţie şi jurnalişti după evenimentele din 7 aprilie.

Sau fă clik pe următoare denumiri: „Capcana” , „Verde-n ochi”, „Imagini interzise la Moldova 1”, Cutia neagră, „Adevărul despre 7 aprilie”, În apărarea Moldovei, „Agonia surzilor”.

Culorile nu au o semnificaţie specială, le-am colorat ca să fie mai vizibile şi mai motivatoare. Nu ezita să le priveşti, află adevărul şi luptă pentru adevăr. Mâine este ziua noastră. Mâine noi vom învinge frica, minciuna, teroarea şi nedreptatea prin votul nostru. Nu rataţi şansa să fiţi parte a acestui eveniment istoric. Mâine cu voturile noastre vom scri o nouă filă în istoria Moldovei.

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s