Sărbătoare la „Golgota”, Călmăţui.


Pe data de 26 iulie 2009 a avut loc ordinare în Biserica din satul Călmăţui  „Golgota”, raionul Hânceşti. La slujirea de diacon a fost ordinat fratele Andrei Matei. La serviciul de ordinare au participat mai mulţi fraţi şi surori, printre care:Vasile Tataru,  pastorul Bisericii locale, care a condus  serviciul de închinare; Petrică Sîrbu, pastorul Bisericii din Horjeşti; Valeriu Nistor, pastorul Bisericii din s. Căpriana; Ion Matveiciuc, pastorul Bisericii din s. Tălăieşti.

Ordinarea a fost oficiată de fratele Dumitru Cravcenco, episcopul responsabil pentru comunitatea Hânceşti şi păstor al Bisericii din s. Dancu. În prezent Biserica „Golgota” din Călmăţui întruneşte 57 de membri, un păstor şi doi diaconi.

Sincere felicitări pentru fratele Andrei Matei. Dragostea ce o răspândeşti, pacea şi liniştea ce se desprind din caracterul tău sunt dovada dragostei lui Cristos şi mărturia unui cuget curat. Domnul să te poarte pe aripile credinţei şi să-ţi dea putere pentru a ieşi mai mult decât biruitor în drumul vieţii tale„.

De Doina Bejenaru Publicat în De toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s