Agenda lunii iulie 2009


Fii parte a evenimentelor care au loc în comunitatea ta!!!

5 iulie – în Biserica „Isus Salvatorul” se va oficia botezul nou testamental în apă.agenda

15 iulie – va avea loc consiliul uniunii, în şedinţa căruia va fi ales liderul naţional de tineret.

12 iulie – în Biserica din satul „Bravicea” se va oficia un serviciu de ordinare.

24-26 iulie – la Amsterdam se va sărbători aniversarea a 400 de ani a Bisericii Creştine Evanghelice Baptiste din Europa. De asemenea, în timpul acestor zile va fi ales preşedintele Federaţiei Europeano-Baptiste.

Pescuitul de vară!

29iunie-04 iulie – grupul „Biruinţa” va desfăşura în satul Călmăţui cea dea cincea tabără de zi. Anul aceasta va fi cel mai neobişnuit. De dimineaţă până la ora 14:00 va fi un program pentru vârsta 7-12 ani. Iar de la 17:00 vom avea un program special pentru tinerii cu vârsta de 13-20 de ani. Programul va include: studiu biblic, laudă şi închinare, studierea compiuterelor, jocuri şi sport.

04-13 iulie – pentru prima dată în istorie Biserica „Isus Salvatorul” schimbă tradiţionala întâlnire de vară de la Ivancea. În acest an taberele bisericii se vor desfăşura la tabără „Brăduleţ” de la Vadul lui Vodă, la preţul de 350 de lei.

04-13 iulie – în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova se planifică sesiunea Creşterea Bisericii. Aceasta este o mare nevoie a vremurilor în care trăim, şi, dorim să beneficiem de timpul când vor putea să vină la sesiune şi studenţii şi elevii – viitorul bisericilor de mâine şi cei de care ţine în foarte mare măsură felul cum vor creşte bisericile din ţara noastră în viitor. Vezi mai multe detalii pe moldovacrestina.net

14-23 iulie 2009, în cadrul şcolii de studiere intensivă a limbii engleze „English for a New Life” se va petrece o tabără cu participarea profesorilor şi studenţilor din Moldova şi SUA. Studenţii care cunosc Engleza elementară vor studia cursul „Lord, heal my hurts”, iar cei începători vor studia după vestitul manual „English for a New Life-1”. Vă propunem mai jos să priviţi câteva secvenţe de la tabăra din anul trecut, care vă vor ajuta să vă faceţi o impresie despre această activitate, aici.


Misiunea baptistă Euroasiatică va organiza tabere în satul vatici şi Bălăsineşti, la preţul de numai 150 de lei pentru tineri şi copii în perioadele:

29 iunie-04 iulie – pentru cei de vârsta 10-13 ani.

06-11 iulie – pentru cei de vârsta 10-13 ani.

20-25 iulie – pentru vârsta de 14-18 ani, o tabără de studiere intensivă a limbii engleze cu profesorii Asociaţiei „Engleza pentru o viaţă nouă”.

27iulie-01 august – vârsta de 14-18 ani este invitată la o tabără de sport.

03-08 august – o tabără de creştere spirituală pentru tinerii creştini.

10-15 august – o tabără în limba rusă pentru vârsta 12-17 ani.

Perioada 13-19 iulie este disponibilă pentru închiriere. Pentru mai multe detalii cu privire la cumpărarea biletelor sau închirierea taberei de la Vatici, sunaţi responsabilul de tabără, Mihai Sinogaci, la numărul de telefon 068079569 sau 920715.

Asociaţia Obştească „El-Şadai” organizează tabere de zi şi staţionare în raioanele Sângerei, Cimişlia, Hînceşti, Cantemir, Cahul, Ştefan-Vodă, Orhei, Teleneşti, în următoarele perioade:

29 iunie-04iulie – pentru vârsta 13-16 ani.

13-18 iulie – pentru vârsta 8-12 ani.

27 iulie – 2 august – pentru tinerii de 14-18 ani. În sud această tabără se va desfăşura în corturi, nu rata şansa de a experimenta ce înseamnă viaţa în sânul naturii.

Pentru mai multe detalii contactaţi echipa El-Şadai la numerele: 460369/466651-oficiu; 069793934-Nadea Sâli; 069217202-Nicolai Sâli. În taberele pentru copii se va studia patru parabole a Domnului Isus, iar la taberele de tineret temele vor fi diverse după alegerea conducătorului.

Nu rata şansa să fii parte a acestor evenimente. Vara abia a început. Poţi să petreci alături de copii Domnului, ca participant sau slujind împreună pentru lărgirea Împărăţiei Lui. Fii parte la pescuitul de vară, sună la echipa El-Şadai şi întreabă cum poţi să contribui la lucrarea de vară.

17-22 augustEchipa de Mobilzare a Bisericilor la Misiune (MBM), organizează o tabără de odihnă cu tematica „Tineri pentru Misiune!”  Locul taberei va fi în regiunea satului Poiana, raionul Ungheni, pe malul unui lac pitoresc şi v-a fi în corturi. vezi detalii aici…

Hai la pescuitul de vară!!!

8 comentarii la “Agenda lunii iulie 2009

  1. Pingback: Tabere crestine din vara aceasta « CrestinTotal.ro

  2. Pingback: Info Biserici

  3. Multumesc mult. O fac pentru ziar in fiecare luna, acum am decis sa o pun si pe blog. Sper sa fie de folos lumii.

  4. Pingback: Evenimentele weekend-ului (10-12 Iulie) « CrestinTotal.ro

  5. Pingback: Evenimentele lunii August « CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s