Şansa Republicii Moldova!


Bucuresti, 4 Iunie 2009 — Democraţia s-a făcut auzită în Republica Moldova. Cu toate încercările disperate din ultima perioadă, comuniştii nu au reuşit să-şi impună doctrina. Lucru aşteptat, de altfel, întrucît Republica Moldova doreşte să scape şi de ultimele rămăşiţe ale comunismului.
Acum cine mai este vinovat de situaţia din ţara dumneavoastră, domnule Voronin? Poate că parlamentarii români, care au arestat parlamentarii moldoveni din opoziţie sau poate instituţiile româneşti care s-au pretat la atacuri electronice împotriva uşilor de la intrarea în Parlament. Ori poate occidentalii care i-au ademenit pe opozanţii comunismului cu excursii în străinătate numai să nu apară în sala Parlamentului la votarea preşedintelui? Cine se face vinovat, domnule Voronin? Singurul responsabil de această situaţie sunteţi dumneavoastră şi partidul pe care îl reprezentaţi.
Cetăţenii moldoveni vor democraţie. Iar acest lucru îl veţi simţi la alegerile anticipate pe care le-aţi declanşat dumneavoastră, prin atitudinea sfidătoare pe care aţi afişat-o şi prin acuzaţiile aduse la adresa democraţiei româneşti şi a celei occidentale. Numărătoarea voturilor va da dreptate democraţilor. Neputinţa partidului comunist (nu merită scris cu majuscule) s-a putut vedea în aceste zile, cînd opoziţia nu a cedat la promisiuni şi tentaţii. Cum nici cetăţenii moldoveni nu vor mai ceda promisiunilor comuniştilor.
Există o şansă mare pentru Republica Moldova. O şansă reprezentată de alegerile anticipate. O şansă ca ţara vecină să-şi traseze clar drumul spre democraţie, spre Vest. Nu o rataţi, fraţilor. Totul depinde doar de voi! Cu sufletul şi inima vă suntem alături!
Deputat PD-L
Petru MOVILĂ
Bucuresti, Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s