Comuniştii sau supărat foc.


Când nu mai au încotro, comuniştii se supără şi încep şi ei să facă declaraţii şi texte, pe care le condamnau până acum la opoziţie. Ce să faci sau supărat oamenii că nu le iese încă câteva scene la filmul istoriei lor. Să vedeţi că nu toate istoriile se termină cu Happy End.

Iată ce spun doamnele din PCRM după înfrângerea de astăzi:

(UPDATE: 13:39) Zinaida Greceanîi: „Nu văd necesară schimbarea echipei guvernamentale. Ea trebuie să-şi continuie munca până la organizarea alegerilor anticipate. Opoziţia nu s-a gândit la cetăţenii acestei ţări. Partenerii de afaceri şi instituţiile internaţionale vor refuza să ofere un sprijin pentru Republica Moldova. Situaţia este foarte gravă”.

(UPDATE: 13:12) Maria Postoico, preşedintele fracţiunii parlamentare a PCRM: „S-a întâmplat ceea ce era cel mai rău – opoziţia a blocat alegerea preşedintelui ţării. Are de suferit prestigiul ţării noastre peste hotare. PCRM a făcut tot posibilul pentru a nu admite această situaţie. Demersul nostru a fost respins de către PL, PLDM şi AMN. Liderii opoziţiei a utilizat un limbaj cu ameninţări. Politicienii radicali din opoziţie au refuzat dialogul. Ei au încercat să ne condamne la sărăcie. Opoziţia a demonstrat că este anti-populară şi anti-statală şi va suferi o înfrângere zdrobitoare la alegerile parlamentare”.

şi domnul Voronin…

(UPDATE: 14:03) Începe noua şedinţă a Parlamentului cu privire la desemnarea candidaturii pentru funcţia de prim-ministru. „Zinaida Greceanîi este desemnată pentru funcţia de prim-ministru„, a declarat Vladimir Voronin, în calitate de preşedinte al Republicii Moldova.

(UPDATE: 14:43) Vladimir Voronin: „PCRM va acumula 80 de mandate la alegerile anticipate. La 10 iunie vom vota noul Guvern şi imediat voi anunţa dizolvarea Parlamentului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate„.

Cât optimism din partea domnului Voronin. Mă tem că după toate minciunile lumea nu mai are încredere în dvs. Evenimentele şi acţiunile dvs din aprilie domnilor comunişti, au clătinat încrederea multor cetăţeni. Sincer mi-e milă de domnul Lupu. Personal cred că aşa oameni inteligenţi nu merită aşa anturaj. Dacă domnul Lupu nu vota pentru comunişti astăzi câştiga mai multă popularitate în rândul cetăţenilor. Astăzi cred că mulţi admiratori, printre care şi tatăl meu au rămas dezamăgiţi de el. Şi doamna Greceanâi merită mult mai mult, dar se pare că ei îi place să asculte de domnul Voronin. Cred că viaţa comunismului în Moldova este pe sfârşite. Minciunile ies la suprafaţă şi demonstrează adevărata faţă a comuniştilor. Judecata lui Dumnezeu pentru ei este foarte aproape.

P.S. sursele preluate de pe Unimedia.md ce la mai tare portal de ştiri din Moldova.

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s