MOldova are nevoie urgent de ochelari pentru vedere.


Disperarea după votul de aur…

Cine plânge acum pentru ţară? Cu siguranţă nu comuniştii! Cu câteva săptămâni în urmă declarau că au cinci voturi de aur, săptămâna trecută când opoziţia nu a participat la alegerea preşedintelui Mark Tcaciuc a schimbat versiunea şi a spus că nu vor merge pe calea aceasta pentru nu e moral, iar astăzi nici nu au pus în discuţie problema care frământă şi ţine în suspans o ţară întreagă. Ce fac marii noştri patrioţi? Sau dus să tragă o beţie că azi e Ispasul şi cică nu e cazul să discutăm probleme majore pentru ţară. Da aşa fraţilor bravo, lăsaţi problemele majore pentru săptămâna viitoare că nu a mai rămas mult şi în curând nu va mai rămâne nimeni în ţara aceasta şi atunci nici nu va mai fi nevoie să vă osteniţi să rezolvaţi ceva.

Cine întinde râzâna?

Cu ceva timp în urmă domnul Voronin acuza opoziţia pentru că nu cooperează criza economică se agravează, dar astăzi cine a întins râzâna şi a amânat alegerea preşedintelui. VĂ este frică domnilor comunişti? De ce vă este frică? Doar sunteţi atât de integri, sunteţi patrioţii acestei ţări. Ce s-a întâmplat domnilor comunişti? Vă ies minciunile la suprafaţă.

Legile comuniste sunt doar pentru noi?

Cum se face domnilor comunişti că opoziţia nu are dreptul să deţină cetăţenia română în timp ce misnistrul educaţiei este cetăţean a României? Doamnă Şavga, nu vă chinuie conştiinţa cărţile din România care le-aţi blocat în vamă? Domnilor comunişti legile din Moldova sunt pentru toţi sau doar pentru cei care nu gândesc ca voi?

Moldova are nevoie de ochelari pentru vedere?

Fraţilor de peste hotare ajutaţi vă rog această ţară şi cumpăraţii o pereche de ochelari. Înţelegeţi dvs. deşi avem o guvernare optimistă care se laudă pestre tot că nu avem criză financiară, totuşi acum deja suntem şi noi în criză. Nu ne putem permite o pereche de ochelari, suntem prea săraci. Vă rog din suflet AJUTAŢI-NE.

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

2 comentarii la “MOldova are nevoie urgent de ochelari pentru vedere.

  1. Această obsesie e un drog impus de situaţia care au creat-o cei mai mari. Ce spun comuniştii nu sunt bârfe?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s