Atenţie Mare! Cel mai tare eveniment al anului.


Veniţi să binecuvântăm Moldova.

rugaciune-si-scripturaDragi fraţi şi surori vă invităm să fiţi parte a marelui eveniment care se apropie, Ziua Mondială de Rugăciune.  Acest eveniment arată în felul următor: 10/1/90
Zece zile de rugăciune permanentă: 21-30 mai 2009. Începând din ziua de 21 mai, milioane de creştini se vor ruga zi şi noapte timp de zece zile până la Ziua Mondială de Rugăciune.
Ziua Mondială de Rugăciune: 31 mai 2009. În duminica de 31 mai, creştinii din toate ţările se vor aduna pentru rugăciune. Mulţi se vor aduna pe stadioane şi în alte locuri publice. Alţii se vor aduna în grupe mici pe la case.
Nouăzeci de zile de binecuvântare: 1 iunie – 29 august 2009. Creştinii transformaţi, transformă comunităţile lor în timp ce se ofere pe ei însuşi lui Dumnezeu ca instrumente prin care rugăciunile lor vor primi răspuns. Ziua Mondială de Rugăciune anticipează formarea sau promovarea alianţei locale dintre păstori, biserici, misiuni şi lideri de afaceri să aducă binecuvântare practică şi transformare pentru comunităţile lor.
 
In cele 10 zile de rugaciune continuă, Tinerii pentru Cristos în colaborare cu O.M. organizează un eveniment special. Daca esti tânăr, îţi place ciclismul şi vrei să experimentezi binecuvântarea lui Dumnezeu venind asupra naţiunii noastre atunci te invităm să te alături.
Din data de 21- 28 mai, organizăm 8 zile de ciclism. In aceste zile dorim să vizitam în jur de 40 de biserici, să avem adunări de rugăciune cu bisericile şi să cerem ca Dumnezeu să binecuvânteze Moldova. 
 
Obiectele neceasare pe care trebuie sa le aibă fiecare ciclist: Biblia, lanterna, certificat medical, haine pentru 8 zile, sac de dormit, bicicleta, carnet pentru notite. (In cazul în care persoana ia un tratament… sau are promleme ceva de sanatate… sa –si ia pastiele de care are nevoie…)
 
Cerinţele pentru participanti: recomandare din partea păstorului, să aibă mai mult de 18 ani, să fie în stare să lucreze în echipă şi să fie de folos echipei. Fiecare participant îşi aduce bicicleta, suporta cheltuielile – 500 lei (pentru a nu fi aşa de mare povara pentru tânăr, încurajăm biserica locală să contribuie cu această sumă) – această persoană va fi un misionar pentru perioada celor 8 zile, încurajând şi chemând bisericile la Rugăciune.VA RUGĂM SĂ ANUNTAŢI ACEASTA ÎN BISERICA ÎN CARE FACEŢI PARTE!!!
Roagă-te pentru aceasta!!! Caută încă 10 credincioşi care se vor ruga pentru tine, în mod special în perioada ciclismului!!!!  Pune-te la dispozitia Domnului.
Persoana de contact: Malancea Viorel, tel. 068154483.
 

31 mai – Ziua Mondialala de Rugăciune. Fii împreuna cu fraţii şi surorile tale de pe întreg globul, înalţând rugăciuni către cer.
rugtrio@gmail.com
068154483
(22) 536648
al vostru frate şi slujitor, Viorel Malancea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s