Toti tinerii activi in combaterea raspindirii infectiei HIV sunt invitati la Eveniment Anual Dance4life!


Chişinău, 23 Noiembrie 2008 — Evenimentul international bianual Dance4life este organizat pe 29 noiembrie curent, ultima simbata inainte de 1 decembrie – Ziua Internationala ANTISIDA, pentru cei mai activi tineri, drept o remunerare simbolica pentru spirit de initiativa si creativitate, manifestate in activitatea de combatere a raspindirii infectiei HIV.

Evenimentul anului , sub forma de concert, va avea loc concomitent in 23 de tari, printre care si Republica Moldova. Toate tarile participante vor fi reunite prin conexiunea Internet sau satelit. In timpul evenimentului tinerii din diferite tari vor dansa concomitent dansul Dance4life – simbolul proiectului care reuneste tinerii din toata lume in activitatile de profilaxie a infectiei HIV si SIDA.

La Chisinau concertul se va desfasura incepind cu ora 16.00, in Club Faraon. In cadrul concertului vor evolua diferite vedete ca Chris Mayer, Studio One, DJ Sava feat Connect-R, care participa in felul acesta alaturi de tinerii activi la stoparea rasindirii infectiei HIV.

Implicarea si actiunile tale pentru stoparea HIV si SIDA iti pot oferi sansa de a participa la concertul Dance4life. Ca sa poti primi un bilet gratuit si sa participi la acest concert, ai putea prezenta o scurta descriere a activitatilor de stopare a raspindirii infectiei HIV care le-ai facut pe parcursul anului 2008. Te asteptam sa ne trimiti informatia cit mai urgent, cel tirziu pina la 27 noiembrie 2008 ora 12.00.

Descrierea activitatilor o poti prezenta personal la sediul Fundatiei SIDA Est-Vest (AFEW), str. Banulescu Bodoni, 57/1, birou 324, sau trimite prin posta electronica la adresa olgaosadcii@gmail.com
Te asteptam sa fii cu noi si sa ne reunim in activitatea noastra comuna de stopare a raspindirii HIV si SIDA!

Evenimentul se realizeaza cu sustinerea Ministerului Sanatatii, Fundatiei SIDA est-vest din Republica Moldova si alti parteneri activi in domeniul HIV/SIDA din tara, sustinerea financiara se ofera de Fondul Global, UCIMP TB/SIDA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s