Conferinţa Naţională a Profesorilor „Abordarea elevilor dificili”!


Dragi Prieteni,

Asociaţia obştească „Engleza pentru o viaţă nouă” a fost creată cu scopul de a readuce în societatea modernă valorile unui învăţământ activ, în care învăţătorul îşi are respectul bine meritat, iar relaţia profesor-elev este una de încredere şi conlucrare.

Asociaţia face parte din Coaliţia Profamilia care apără şi promovează valorile familiei tradiţionale.

Pe parcursul celor 5 ani de activitate Asociaţia a organizat diferite seminare, tabere de vară şi traininguri pentru învăţătorii din Moldova, prezentându-le perspectiva biblică asupra anumitor probleme actuale cum ar fi sexualitatea umană, cum să motivezi elevii să înveţe, cum să soluţionezi conflicte etc. Ne-am bucurat să primim aprecieri înalte din partea învăţătorilor pentru informaţia cu care îi echipăm, dar şi mai mult ne bucurăm când auzim diverse mărturii despre felul cum materialul nostru i-a ajutat pe participanţi la orele de educaţie civică, moral-spirituală, ora de dirigenţie sau chiar în zidirea de relaţii frumoase cu elevii.

Prin prezenta scrisoare dorim să vă invităm să participaţi la o conferinţă naţională pentru învăţători, care va avea ca subiect de discuţie „Cum să îi câştigăm/abordăm pe elevii dificili din perspectiva valorilor moral-creştine şi a Cuvântului lui Dumnezeu”. Conferinţa va avea loc în data de 6 noiembrie de la orele 10 la 16, şi 7 noiembrie de la 10 la 14, pe adresa bul. Dacia 13, Complexul Creştin Sfânta Treime. Asociaţia vă va asigura un prânz cald, iar pentru pauze aveţi posibilitatea să cumpăraţi cîte un ceai/cafea, chiflă de la cafeneaua complexului. La încheierea conferinţei veţi primi un pachet cu unele din rechizitele de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea.

Cei interesaţi sunt rugaţi să se înregistreze la D-na Natalia Boicu, tel. 383006 sau GSM 068747766. Vă rugăm mult să ne contactaţi până la 5 noiembrie ca să reuşim să facem numărul necesar de pachete. În caz că v-aţi înregistrat dar intervine ceva şi nu puteţi participa, vă rugăm deasemenea să ne anunţaţi.

Puteţi extinde această invitaţie colegilor şi prietenilor dvs din alte localităţi, dar condiţia de bază pentru FIECARE este SĂ FIE UN PROFESOR CARE ACTIVEAZĂ LA MOMENT, nu un pensionar sau altcineva. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm cu mult drag să căutăm împreună soluţii la această problemă deosebit de gravă cu care se confruntă învăţământul modern.

E-mail: boicu17@gmail.com

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Atenţie: Anunţul este făcut de Vasile Filat, preşedintele Asociaţiei ProFamilia şi inclusiv fondatorul şcolii  „Engleza pentru o viaţă nouă”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s