Michael Got International


Michael Gott International – este o organizaţie internatională, americană, care se ocupă cu predarea limbii engleze, gratuit, în Europa de est, Asia şi Africa. În special în statele care limba mamă nu este engleza.

A fost înfiinţată cu 30 de ani în urmă, cu scopul de a fi cunoscută în America ca o organizaţie creştină cu adevărat, ceea ce permite membrilor acestei echipe să se deplaseze în orice stat fără dificultăţi şi fără a depinde de finanţarea cuiva.
Cursul se bazează pe conversaţii în limba engleză cu profesori americani şi un timp de cîntare în engleză.

Experţii au constatat „că dacă vrei să înveţi o limbă rapid şi corect atunci trebuie să cînţi în acea limbă”.

Această şcoală se desfăşoară pentru al treilea an, în Moldova, la care au participat peste 1100 de studenţi, de la vîrsta de 15 ani în sus.

Spre regretul studenţilor cursul a fost doar de 10 zile, dar suficient pentru-ca să se ataşeze de profesorul lor şi să se împrietenească cu colegii lor de grupă, şi nu doreau ca cursul să se termine. Foarte puţin spuneau mulţi studenţi. De ce aşa de puţin? întrebau ei profesorii.

Foarte puţin! spuneau mulţi chiar şi înainte de a începe acest curs. Foarte puţin dar de mare ajutor au spus mulţi studenţi care au fost şi în anii trecuţi.

Cînd am luat un interviu de la Michael Gott, fondatorul acestei organizaţii, la întrebarea, Ce părere aveţi despre studenţii din Moldova? El a răspuns… „Din momentul cînd studenţii din Moldova au început să vorbească engleza, pronunţarea lor este mult mai bună decît a acelora din alte ţări. Tinerii din Moldova îşi dau seama că au nevoiede limba engleză. Deci, ei sunt mai motivaţi, se pare că ei învaţă mai rapid, au o atitudine pozitivă şi sunt mulţumitori pentru ajutorul nostru.

Deaceea ne-am planificat să ne întoarcem în Moldova peste nouă luni.Sunt foarte fericit să ştiu că engleza pe care le-o predăm noi îi face mai inteligenţi şi-i va ajuta să cîştige un job mai bun şi un salariu pe care-l merită.

Tinerii din Moldova sunt deosebiţi, inteligenţi şi frumoşi, ei merită o viaţă mai bună, un salariu mai mare, deaceea suntem aici, ca să-i ajutăm pentru-că îi iubim.

Anunţ: pentru studenţii care doresc să lucreze în SUA pot să meargă în America, fără ajutorul companiei work and travel, economisind peste 2000 de dolari care trebuie să-i plătiţi acestei companii pentru serviciile ei. Michael Gott a adunat o listă de web –site a companiilor din America care ar putea angaja tineri din Moldova la serviciu pentru vară. Pentru mai multă informaţie cum puteţi ajunge în America şi adresele siturilor cu ofertele de muncă puteţi contacta www.michaelgottinternational.com, iar dacă nu cunoaşteţi bine engleza, doina.bejenaru@gmail.com


 

Un comentariu la “Michael Got International

  1. Da, interesanta ideea cu SUA, dar as vrea sa stiu mai multe detalii in aceasta privinta. Am intrat pe site dar nu prea am gasit detalii despre aceasta. Te rog sami dai mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s